Gazete Vatan Logo

Korando sports alanlara müjde!

Korando sports alanlara 2015'e kadar faiz yok!

Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yaptığı SsangYong’un hafif ticarisi Korando Sports modelini 31 Aralık’a kadar tercih edenler 20.000 TL’ye 2 yıl 0 faizli kredi kullanabiliyor. Bunun yanında da aracın kasası üzerine uygulanan ve sportif bir görünüm kazandıran Half-Top veya sürgülü arka kapak hediye olarak alabiliyorlar. Her iki kampanyadan da aynı anda faydalanabiliniyor.

Her şey dahil anahtar teslimi 42.100 TL den başlayan fiyatlarla satılmakta olan Korando Sports modelini Aralık ayı içerisinde tercih eden herkes, 20.000 TL ‘ye 2 yıl 0 faizli krediden faydalanabildiği gibi, aracın kasası üzerine uygulanan ve hafif ticariye sportif bir görünüm kazandıran Half-Top veya sürgülü arka kapak hediye olarak alabiliyorlar. Kampanyalardan tüm müşteriler aynı anda faydalanabiliyor.

155 PS güce ve e-XDİ aktif dizel motora sahip Korando Sports gücü ve sürüş keyfinde de iddialı. Dört teker disk fren sistemi ve helezon yaylı amortisörlü süspansiyon sistemi bulunan Korando Sports, geniş diz mesafesi özelliğini ikinci sıra 29 derece yatık koltuklarıyla ön plana çıkıyor. Led gösterge panelleri ilk bakışta okumayı sağlayacak şekilde tasarlanan Korando Sports’ta hands free konuşma imkanı sağlayan Bluetooth, yol bilgisayarı ve USB, AUX girişi standart olarak tüm versiyonlarda bulunuyor.

Sürüş esnasında en çok kullanılan devir olan 1.500, 2.800 devir Aralığında 360 nm torka sahip Korando Sports, başlangıç torku olan 190/1.000 Nm/rpm özelliği yokuş kalkışlarda çok yüksek bir performans sağlıyor. Araç Ssangyong’un diğer modellerinde varolan üç kat güçlendirilen çelikten imal edilmiş karkas tipi boydan boya monoblok şase sistemiyle yolcularına birinci sınıf güvenliğini hissettiriyor.

Türkiye’de 26 ilde 26 satış ve 36 servis noktasında deneyimli ve eğitimli personeliyle SsangYong müşterilerine hizmet vermekte olan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret; 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti ve %100 koşulsuz müşteri memnuniyeti sloganı ile 2007 yılından bu yana Ssangyong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor. Trafikte ise 10 binden fazla Ssangyong marka araç bulunuyor.
Tüm SsangYong müşterileri showroomlardan sıfır kilometre SsangYong modellerinden herhangi birini alırken yapacakları sözleşme ile 4 sene içinde aldıkları aracı satmaya veya yeni bir modelle değiştirmeye karar verdikleri zaman aracını 2. EL olarak getirerek parasını 3 gün içinde alabiliyor.

Haberin Devamı