Gazete Vatan Logo

Koleos’la SUV serisi tamam

Kadjar ve makyajlanan Captur’un ardından yeni Koleos’un pazara sunulmasıyla Renault’nun SUV ailesi tamamlandı. Markanın D SUV sınıfında yer alan modeli Koleos, Türkiye’de satışa çıktı.

Koleos’la SUV serisi tamam

Güçlü ve kaslı tasarıma sahip Koleos, 210 mm zemin yüksekliği sayesinde her türlü arazide sürüş kabiliyeti sunuyor. Isıtma ve havalandırma özelliğine sahip koltuklar, sınıfının en iyisi olan 289 mm’lik arka diz mesafesi, eller serbest bagaj kapağı, arka koltuklara kadar uzanan panoramik açılır tavan, yeni marka kimliğinin imzası olan Full-LED ‘Pure Vision’ teknolojisi araçta öne çıkan özellikler arasında bulunuyor.

Yeni Koleos; Aktif Acil Fren Destek Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, ESC gibi kapsamlı sürüşe yardımcı sistemi (ADAS) bünyesinde barındırıyor.

Koleos, ülkemizde 1.6 dCi 130 beygir X-tronic otomatik 4x2 ve 2.0 dCi 175 beygir X-tronic 4x4 otomatik seçenekleriyle satılacak. Yeni Koleos, 162 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Güçlü bir geri dönüş yaptık

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, “SUV segmenti Türkiye’de son 3 yılda kaydadeğer artış kaydetti. Bu segment, 2013’te binek oto pazarından yüzde 11.5 pay alırken 2017’de bu pay yüzde 16.5’e yükseldi. SUV’lar sedan ve hatchback’ten sonra en çok tercih edilen kasa tipi. Yeni Koleos ile bu segmente güçlü bir geriş dönüş gerçekleştiriyoruz” dedi.

Haberin Devamı