Gazete Vatan Logo

Kocası ve onun genç sevgilisi tutuklandı

4 Mart’ta kaybolan, kız kardeşlerinin televizyona çıkıp aradıkları Gül Ayalp (28) iki kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak Gül Ayalp’ın eşi Kemal ve 18 yaşındaki sevgilisi Güler Özkahraman cezaevine gönderildi

Kocası ve onun genç sevgilisi tutuklandı

Gaziantep’te yaşanan acı olay şöyle gelişti: İki çocuk annesi 28 yaşındaki Gül Ayalp 4 Mart’ta aniden ortadan kayboldu. Abla Asiye Esilti, Müge Anlı’nın atv’de yayınlanan programına katılıp kız kardeşi Gül Ayalp’ın bulunmasını istedi. Eniştesinin Gaziantep’te galericilik yaptığını belirten abla Asiye Esilti şunları söyledi:

Gül 12 yıllık evliliği boyunca eşinden sürekli şiddet görüyordu. Eşi madde bağımlısıydı. Cezaevine girmişti. Çıktığında kız kardeşimi ‘beni aldatıyorsun’ diyerek sürekli dövdü. 4 Mart’ta kardeşim yine şiddet gördüğü için Kahramanmaraş’taki evimize geldi. Bize eşinin kendisini 18 yaşında Güler isimli bir kız ile aldattığını ve kendisini de dövdüğünü söyledi. Aynı gün eşi o kızla birlikte Kahramanmaraş’a geldi. Bize ‘Bakın ben bu kızla birlikte değilim isterseniz kendisine sorun’ dedi. Sonra da kız kardeşimi alıp o kızla birlikte Gaziantep’e döndü. O günden sonra kardeşimden haber alamadık.

Kayıp Gül Ayalp canlı yayında aranırken bir gelişme oldu. Kemal Ayalp’in Kahramanmaraş-Gaziantep arasındaki bir akaryakıt istasyonundan benzin alırken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüleri izleyen akaryakıt istasyonundaki görevli, “O gün arabadan çıkmadan 200 liralık benzin aldı. Araçta kan izlerini gördüm. Ancak bir hayvana çarpmış olabileceğini düşünüp önemsemedim” dedi. Bu ifade üzerine polis, Kemal Ayalp’i İstanbul Kartal’da gözaltına aldı. Otomobilde kan ve saçma izleri ile 4 silah bulundu. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Kemal Ayalp tutuklandı.

Haberin Devamı

Ve acı haber

Kayıp kadın aranırken Gaziantep Şehitkamil Jandarma Komutanlığı ekipleri devriye esnasında, Bağbaşı Mahallesi yanında bulunan mezarlığın üst kesimindeki çalılıklar arasında bir kadın cesedi olduğunu tespit etti. Cenaze Adli Tıp’a kaldırıldı. Kız kardeşi Ayşegül Efilti, ablası Gül Ayalp’ı parmağındaki ‘Kemal’ yazılı alyanstan teşhis etti.

‘Kemal öldürdü’

Olayın başından itibaren, “Kemal, Gül’ü arabada dövdü. Daha sonra başına iki kurşun sıkıp öldürdü” diyen Güler Özkahraman jandarmaya birkaç kez yer gösterdi. Ancak gösterdiği yerlerde Gül Ayalp’ın cesedine ulaşılamadı. Kemal’in sevgilisi olduğu iddia edilen genç kız tutuklandı. Cinayeti Güler Özkahraman’ın veya olay günü aynı araçta bulunan kardeşi Samet A.’nın da işlemiş olabileceği ihtimalleri de değerlendiriliyor.

Haberin Devamı

Cinayeti ben işlemedim!

Kemal Ayalp eşinin ölü bulunmasının ardından dün Müge Anlı’nın ekibine mesaj attı: “Bir yere kaçtığım yok. Bu olayın içinde adım geçebilir ancak cinayeti ben işlemedim. Polisi aradım şimdi beni alacaklar” dedi. Ayalp bu mesajın ardından gözaltına alındı.