Gazete Vatan Logo

Kızını öldüren emekli başkomisere ağırlaştırılmış müebbet

İstanbul Fatih’te kızını başından vurarak öldüren emekli başkomiser Kemal Akar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Kızını öldüren emekli başkomisere ağırlaştırılmış müebbet

Fatih’te 24 Kasım’da 2019 tarihinde emekli başkomiser Kemal Akar aynı evde yaşadığı 40 yaşındaki kızı Nihal Akar’ı uyurken başından tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından polisi arayarak kendisini ihbar eden ve gözaltına alınan Kemal Akar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“ÇİLELİ HAYATTAN KURTARMAK İÇİN ÖLDÜRDÜM” DEMİŞTİ

Soruşturma safhasında savcılık tarafından ifadesi alınan şüpheli Kemal Akar kızı Nihal Akar’ın yıllardır psikolojik sorunları olduğunu ve 10 yıldır tedavi gördüğünü belirterek, “Kızım rahatsızlığı nedeniyle çok defa evden gitti. Bu davranışları ile çevrede bulunan insanların hayatını da çekilmez hale getirdi. Saldırgan davranışlarından dolayı 20 Ekim'de yeniden hastaneye yatırıldı. 10 gün yattıktan sonra tekrar eve döndük. Ancak kızımın hastanede yatması da çok fayda etmedi agresif ve saldırgan davranışları devam etti. Olay günü alışverişe gittik. Alışveriş yaptığımız dükkan sahibine küfretti. O olaydan sonra eve döndük. Daha sonra yatağında uyumakta olan kızımı yaşadığı bu çileli hayattan kurtarmak için tabancamla kafasına iki el ateş ettim” demişti.

Haberin Devamı