Gazete Vatan Logo
Magazin Kit Harington’dan ‘ateş’li evlilik teklifi: Yangın çıktı!

Kit Harington’dan ‘ateş’li evlilik teklifi: Yangın çıktı!

Game of Thrones’un ‘Jon Snow’u Kit Harington, nişanlısı Rose Leslie’ye evlilik teklif ederken başından geçenleri anlattı: “Ağaçları ışıklarla süslemiştim. Aniden şiddetli bir yağmur yağdı ve alevler etrafa saçılmaya başladı”

Kit Harington’dan ‘ateş’li evlilik teklifi: Yangın çıktı!

Game of Thrones’ dizisinin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Kit Harington (30) ile Rose Leslie (30) evlilik kararı aldıklarını duyurmuştu. Önceki gün bir televizyon programına konuk olan Harington, sevgilisine evlilik teklif ederken çok ilginç şeyler yaşadığını söyledi. Oyuncu, o anları şöyle anlattı: “Evlilik teklifi için çok özel planlarım vardı. Ağaçları ışıklarla süslemiştim. Gökyüzünün altında özel bir gün olsun istedim. Aniden şiddetli bir yağmur yağdı ve alevler etrafa saçılmaya başladı. Olanlar karşısında şok geçirdim. Bunu her hatırladığımızda Rose ile gülme krizine giriyoruz.” Kit Harington, yaşadıklarını anlatırken izleyenleri kahkalara boğdu.

2012’de aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz günlerde nişanlanan çift, İngiltere’nin doğusunda 15. yüzyıldan kalma 1,75 milyon sterlin (7 milyon 800 bin lira) değerinde bir malikane satın almıştı.