Gazete Vatan Logo

Kemer’de cennetin kapılarını aralayacak tatil

Deniz ve dağ manzarası ile çevrelenmiş, çam ağaçlarıyla süslenmiş eşsiz bir coğrafyada, doğayla içiçe kişiye özel hizmetlerle eşsiz bir otel; Nirvana LagoonVillasSuites&Spa.

Kemer’de cennetin kapılarını aralayacak tatil

Antalya’nın Kemer beldesindeki Nirvana Lagoon-VillasSuites&Spa doğayla bütünleşen atmosferi sayesinde konuklarını şehrin karmaşasından uzaklaştırıyor. Jolly Tur’un satışa sunduğu ve özellikle Rus turistlerin tercih ettikleri otel, 100 yıllık zeytin ağaçlarının yanı sıra onlarca endemik bitki ve ağacın arasında yer alıyor. Doğanın huzurunu hissederken bir taraftan da lüks ve konfora sahip olabileceğiniz otelin Spa hizmeti insanın içindeki pozitif enerjiyi ortaya çıkarıyor. Farklı mutfak kültürleri ve organik lezzetleriyle geniş bir restoran yelpazesi barındıran mekan Akdeniz’den Meksika mutfağına, Uzakdoğu’dan Osmanlı mutfağına kadar birçok seçenek sunuyor.

Doğaya uygun mimari

Suite ve villa seçeneklerinin de içinde bulunduğu 13 farklı konsept ile toplamda 501 odası olan otel 152 bin metrekarelik geniş bir alana çevrenin muhteşem doğasına uygun bir mimari ile konumlanıyor. Akdenizin büyüleyici maviliğine yakın olmak isteyenlere sahil önü villalarını sunan Nirvana LagoonVillasSuites&Spa, Toros dağlarının yeşil rengi ile iç içe olmak isteyenlere de bahçe önü villalarını sunuyor. Muhteşem denizi, ve eşsiz hizmet anlayışyla Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa konuklarını bekliyor.

Haberin Devamı