Gazete Vatan Logo

Keller Williams'tan sosyal sorumluluk projesi

Keller Williams çalışanları Topluma Katkı Günü için bir sosyal sorumluluk projesi düzenledi

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2009 yılından bu yana her yıl Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RedDay”i (Topluma Katkı Günü) sosyal sorumluluk projelerinin öncülüğünü üstleniyor. Amerika’da ki bu geleneği Türkiye’ye de taşıyan Keller Williams,300 danışmanıyla 8 farklı bölgede sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında aktif görev aldı.

Uçurtmalar uçuruldu

Keller Williams Türkiye çalışanlarının eş zamanlı gerçekleştirdiği etkinliklerde renkli görüntülere sahne oldu. Keller Williams Platin çalışanları Dilek Sabancı Engelliler Parkı’nda engelli vatandaşlarla bir araya geldi. “Engelli kardeşlerimizi anlamak ve tanımak” adlı seminerle başlayan etkinlikte uçurtmalar uçuruldu ve tüm engeller bir kenara bırakılıp doyasıya eğlenildi.

'Refah içinde bir hayat için çalışıyor ve çabalıyoruz'

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar; “Her geçen gün şüphesiz düne göre daha iyi şartlar oluşturmaya, engelli vatandaşlarımızın daha huzurlu, rahat ve refah içinde bir hayat sürmeleri için çalışıyor ve çabalıyoruz. Engelliler Koordinasyon Merkezi’mizdeki evlatlarımızı toplum içine karışmış ve gülerken gördükçe inanın bizler çok daha mutlu insanlar haline geliyoruz. Yeni Engelliler Koordinasyon Merkezi’ni ise 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Hakkari’de açmaya hazırlanıyoruz.

Haberin Devamı

Resmi kurumların öğreticiliği kuşkusuz çok önemli ama emin olun gönüllülük çok daha önemli. Bu sebepten her türlü sivil toplum girişimi çok büyük öneme sahip. Keller Williams ile bu güzel etkinliği gerçekleştirdik bundan sonra da farklı projelerde Beşiktaş Belediyesi olarak Keller Williams’ı destekleyeceğimizi bilmenizi isteriz. Bir günlük değil her gün daha çok insana dokunacak, daha çok insanı kucaklayacak psikolojik dokunuşu gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.

300 danışman görev aldı

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol: ‘’Keller Williams Türkiye tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen REDDay etkinlerinin heyecanı içindeyiz. 2013 yılında çıktığımız bu yolda 10 kişiydik şimdi ise 300 danışmanımızla sahadayız. Keller Williams’ın benzersiz kültürü 115 bin kişiyi tek yürek haline getirebilecek kadar güçlü. Her yıl REDDay günü tüm danışmanlarımız cep telefonlarını bir kenara bırakarak, kırmızı tişörtleri ve kırmızı şapkalarını takarak yaşadıkları yere katkıda bulunmak için bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Burada üzerinde durduğumuz nokta yaşadığımız topluma katkıda bulunmak, toplumun bize sağladıklarını bir nebze olsun göstermek. Bizimle birlikte olan Keller Williams ailesine, desteklerini esirgemeyen katılıcılara sonsuz teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl çok daha büyük bir aile olarak daha büyük projelerde topluma katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Okullar için çalışmalar yapıldı

Keller Williams Beyoğlu ekibi REDDay etkinlikleri kapsamında bölge sakinleriyle bir araya gelerek Beyoğlu Okçu Musa İlköğretim Okulu'nun 6-10 yaş çocukları için kitap ve oyuncak kütüphanesi yenilerken, Keller Williams Çekmeköy ekibi Çekmeköy Güç Kardeşler Anadolu Lisesi öğrencileri için tiyatro salonunun eksiklerini tamamladı. Kadıköy Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin okul bahçe düzenlemesi ve Atatürk büstü yenileme görevini ise Keller Williams Cadde danışmanları üstlendi.

Haberin Devamı

İzmir’de bulunan Özel Ege Artı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ritim atölyesi eksikleri Keller Williams Bornova danışmanları tarafından tamamlandı. Otizmli, spastik ve duyma engelli öğrenciler önümüzdeki süreçte ritim atölyesinde keyifli dakikalar geçirecek. “Engelsiz Sevgi” fikriyle yola çıkan Keller Williams Doruk çalışanları ise rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören miniklerle beraber Ataşehir Hayvan Barınağı’nı yeniledi. Barınaklarda yaşayan hayvanlarla yakından ilgilenen çocuklar keyifli bir gün geçirdi.

Keller Williams Angora ekibi ise gün boyunca Ankara ‘da Uluslararası Omuriliği Felçliler Derneğiyle birlikte hareket etti. Danışmanlar önce 24 yataklı merkezin temizliğini sağladı ardından bahçe düzenlemesi yaptı. 50 kişilik KW Bodrum Bölge Müdürlüğü ise engelli çocuklar ve aileleri eşliğinde Yahşi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde okulun yenilenmesi gereken duvarları boyadı. Bahçeyi rengarenk çiçeklerle donatan ekip çocuklar için kümes ve sebze bahçesi oluşturdu.

Haberin Devamı