Gazete Vatan Logo

Kelebek'ten yeni bir koltuk takımı

Kelebek, yeni koltuk takımını tüketicilerin beğenisine sundu.

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek, ‘sade’ ve ‘işlevsel’ konseptiyle hayata geçirdiği yeni koltuk takımı Idea ile tüketicinin beğenisine hitap ediyor. Kullanıcıya konfor sunan Idea, minimal çizgiye sahip tasarımı ve estetik duruşuyla mekanların havasını değiştiriyor.

Rahat ve ergonomik

Sağlam iskelet yapısıyla rahatlık ve dayanıklılığı bir arada sunan Idea koltuk takımı, Kelebek’in seçkin yemek odası takımı Imperia ile de mükemmel bir uyum yakalıyor. Rahat ve ergonomik oturum sağlayan matif baza ayaklı koltuk takımı Idea, Kelebek’in diğer özel serileri ile kombine olarak yaşam alanlarını keyifli hale getiriyor.

İndirimli fiyatlar

En özel tasarımlarını en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturan Kelebek’in yeni koltuk takımı Idea, 9 taksitli ve indirimli fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor. Idea üçlü koltuk, 2.223 TL, ikili koltuk 1.987 TL, tekli koltuk 1.402 TL ve Idea koltuk takımının tamamı ise 5.612 TL’den satışa sunuluyor.

Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenler için çok kullanışlı seçenekler sunan Kelebek; birbirleriyle kombine olabilen yemek odası, yatak odası, salon takımı, kitaplık, köşe koltuk, TV ünitesi, sehpa ve berjer modelleri ile her yaştan kullanıcıya hitap ediyor.

Haberin Devamı