Gazete Vatan Logo

Kanlı Nigar canlı orkestra ve dev kadrosuyla Ankaralı seyircilerin karşında!

Herkesin bildiği Nadide eser “Kanlı Nigar” müzikal oyunu Ankara’da tiyatroseverlerin karşına çıkmaya hazırlanıyor. 7. Sezonunda da büyük ilgiyle izlenmeye devam eden bu oyun acıklı, komik, müzikli ve danslı serüveniyle seyircileri büyülüyor.

Kanlı Nigar canlı orkestra ve dev kadrosuyla Ankaralı seyircilerin karşında!

Şehir hayatının karmaşasından biraz uzaklaşmak istiyorsanız… Yer yer güleceğiniz yer yer toplum değerlerini sorgulayacağınız bu oyunu kaçırmak istemiyorsanız linki tıklayın.

Bu bir ilandır

2 Perdelik bir oyun olan “Kanlı Nigar” Geleneksel Türk Tiyatrosunun çizgisinde ilerliyor ve tiyatromuzun eski ustalarına da saygıda kusur etmiyor. Sadık Şendil’in yazdığı ve Abdullah Yüksecan’ın yönettiği bu oyun kadrosuyla da dikkat çekiyor. Birçok oyuncunun bir arada harika bir performans sağladığı 2 saatlik oyunu izlerken çok eğleneceksiniz.

Henüz “Kanlı Nigar”ı izlemeyenlerdenseniz, 22 Aralık Pazar günü Devlet Tiyatroları Şinasi Sahnesi’nde oynanan oyun için linki tıklayın ve izlemenin keyfine varın.

‘Kanlı Nigar’ Oyunun konusunu merak ediyorsanız kısaca değinelim. Bütün olay örgüsü dini kendi hayatının merkezine alan Agâh efendinin bir gün lüks konağını kiraya çıkarmasıyla başlar. O sırada Kanlı Nigar’ın Aksaray’daki evi yanar. Elini eteğini bütün günahlardan çekmiş olan Kanlı Nigar evi kiralar. Her ne kadar Kanlı Nigar Agâh efendiyi kendisine inandırsa da Agâh efendinin oğlu kalbini Kanlı Nigar’ın öz kızına kaptırınca ortalık iyice karışır.

Haberin Devamı

Sanatın ruhunuzu beslen büyülü dünyasında kült haline gelen “Kanlı Nigar” oyunuyla, gününüze farklılık katmanın zevkini yaşayacağınız indirimli kuponunuzu almak için linki tıklayın.

Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır