Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında neler var? - 17 Ekim Salı

17 Ekim Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara giriş yapıyor. 07:00’da başlayan haber bülteni sayesinde dünya gündemine konu olan tüm siyasi, sağlık, ekonomi ve toplumsal olayları öğrenebilme fırsatı elde edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı dizi yepyeni bölümü ekranların karşısına geçecek. Kanal D yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında neler var? - 17 Ekim Salı

Sabah “Kanal D ile Günaydın Türkiye” yayına geçiyor. Ardından saat 10:00’da son dönemlerin favori dizisi “Siyah Beyaz Aşk” tekrarı ile sevenleri memnun edecek. 13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı yayına başlıyor. Nursel Ergin’in tatlı sunumuyla ve birbirinden zengin yemek tarifleri ile yine tutkulu bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Üstelik TV karşısındayken farklı tariflerle yemek seçeneklerinizi de zenginleştirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:30’da “Magazin D” adlı eğlence programı sevenleri ile buluşuyor. Ünlülere ve sanatçılara ait birbirinden farklı haberleri ele alan magazin programı ile merak ettiklerinize cevap bulabileceksiniz. 16:15’de sevilen dizi “Arka Sokaklar” ekranların karşısına çıkıyor. Polisiye olayları ve birbirinden gerçekçi kesitleri ele alan dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı olarak yayına başlıyor. Dünya gündemini meşgul eden pek çok konu tarafsız ve ayrıntılı şekilde ekranlarınıza gelecek. 20:00’da “Tutsak” adlı dizinin yeni bölümü sevenlerini ekran başına toplayacak. Elif, hayata cıvıl cıvıl gözlerle bakan, yaşamından umutlu bir kızdır. Ancak Elif’in hayatı kısa bir süre ailesinin ölüm haberi ile kabusa döner ve renkli ve gülümseyen yüzlü bu kız hayatta tat alamaz hale gelir. Elif’in amcası ise hayatını kurması için kendisini yaşça büyük Sadullah isimli bir erkekle evlendirir. Kendisinden 30 yaş büyük bir erkekle evlenen Elif daha sonra eşi tarafından tutsak hayatına terk edilir. Tutsak hayatı yaşayan Elif ve Sadullah arasındaki geçenler hakkında merak ettikleriniz yine bomba gibi gelen yeni bölümde cevaplanacak.

Haberin Devamı

Gece kuşağında ise sevilen popüler dizilerin tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz. 23:30’da “Meryem” adlı dizinin tekrar bölümü yine ekranlarınızın karşısında olacak. Gece uyku tutmayanlardansanız ve yeni bölümünü kaçırdıysanız mutlaka izlemeyi unutmayın. 02:30’da “Siyah Beyaz Aşk” dizisi, 05:00’da ise Tutsak” adlı dizi tekrar bölümleri ile ekranınıza yansıyacak.

Haberin Devamı