Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı

20 Mart Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile karşılaşacaksınız. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri detaylı şekilde bu bültenden öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Nefes kesen sürükleyici diziyi, sevdiklerinizle birlikte keyif içinde seyrederek akşamınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile güne başlayabileceksiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar tüm konu içeriklerine dair haberleri sabahın ilk saatlerinde bu bültenden izleyebileceksiniz. Ardından 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sabahınızı daha renkli hale getiren diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir sabah geçirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayın akışında olacak. Yeni gelinler, kayınvalideleri ile birlikte yarışıyor ve birbirinden renkli anlar ortaya çıkıyor. Hafta içi her gün yayına geçen programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek eğlence dolu anlar yaşayabilirsiniz.

14:45’de “Magazin D” adlı canlı yayın programı ekranlara geçiyor. Magazine dair tüm merak ettiğiniz detaylar bu programda ele alınıyor. Ünlülerin yaşantısından giyim tarzlarına, kameralara yakalandıkları anlardan klip çekimlerine kadar aklınıza gelebilecek tüm magazin gelişmeleri ekranlarınızda olacak. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen fenomen dizinin tekrar bölümlerini her gün aynı saatte ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayın akışında olacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini detayları ile bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar tüm konu içeriklerine ait gelişmeler sizlerle olacak.

20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizi sizlerle.Tarihe adını yazdırmayı başaran bir padişahın zafer uğruna yaptıklarını anlatan sürükleyici diziyi sakın kaçırmayın. 23:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını izlemeyi unutmayın. Gece kuşağında sevilen programların ve dizilerin tekrarları ile yayın akışı devam ediyor. 02:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı programın, 04:00’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümleri ile karşılaşabileceksiniz.

Haberin Devamı