Gazete Vatan Logo

Kaan’a can olalım

Tan Sağtürk Dans Okulu’nun eski öğrencisi ve Milli Dansçı 15 yaşındaki Kaan Özelçam 3. kez yakalandığı lösemi ile mücadele ediyor.

Kaan’a can olalım

Daha önce de iki kez lösemiye yakalanan Kaan, hastalığı yenerek sağlığına kavuşmuştu. Ancak talihsiz hastalık, genç Kaan’nın yakasını bir türlü bırakmadı. Geçtiğimiz günlerde üçüncü kez lösemiye yakalanan Kaan, bu hastalığı yenebilmek için şimdi ilik nakli olmayı bekliyor.

Genç dansçının annesi Behire Özelçam oğluna ilk lösemi tanısının 2012 Aralık ayında, ikincisi’nin ise 2015 Aralık ayında konulduğunu söyledi. Oğlunun şu anda tedavisinin devam ettiğini belirten anne Özelçam, lise birinci sınıfa giden oğlunun hastalığından dolayı okula gidemediği zamanlarda evde özel ders aldığını ve eğitimini aksatmadığını ifade etti. Sosyal medyadan ilik nakli için duyuru yapan anne Özelçam, 18-50 yaş arası hiçbir kronik hastalığı olmayan Hepatit B, Hepatit C, Sifiliz ve hiçbir kanser tanısı konulmayan herkesi 9 Aralık’ta İzmir Dans Akademisi’nin önüne gelecek olan Kızılay Kan Merkezi aracına davet etti. Anne Özelçam oğlunun iyileşip dans pistine döneceği günleri sabırsızlıkla beklediğini belirtti.