Gazete Vatan Logo

İzdivaç'ta ensest ilişki rezaleti

Zuhal Topal'la İzdivaç yine izleyenleri hayrete düşürdü

Zuhal Topal'la İzdivaç yine izleyenleri hayretler içinde bırakan olaylara sahne oldu. Kaynana gelin kavgasında ensest ilişki iddiası stüdyoyu salladı...

Zuhal Topal'la İzdivaç yine izleyenleri hayretler içinde bırakan olaylara sahne oldu. Programa evlenmek için katılan Fehriye Hanım eski gelini tarafından soke eden bir iddiayla suçlandı. Eski gelin kaynanası için ensest ilişki suçlaması yaptı.

Zuhal Topal'la izdivaç'ta bu kez ortalık fena karıştı. Ekranın en renkli programı bu kez ensest ilişki iddiasıyla sarsıldı. Fahriye Hanım'ın, kendisine talip olan Recep Bey ile konuştuğu sırada izleyicileri şoke eden bir olay yaşandı.

KAYNANA GELİN KAVGASINDA ENSEST İDDİASI!

Zuhal Topal'dan söz alarak izleyiciler arasından konuşmaya katılan Nurdan Hanım, Fahriye Hanım'ın eski gelini olduğunu belirttikten sonra inanılmaz iddialarda bulundu.

'Bana hayatı zindan etti çok şükür kurtuldum' diyerek söze başlayan Nurdan Hanım eviliğinin Fehriye Hanım nedeniyle işkenceye dönüştüğünü söyledi. Eşinin Fehriye Hanım'ın üvey oğlu olduğu söyleyen Nurdan Hanım, 'sen oğlunu seviyordun, çok seviyordun ama başka türlü seviyordun' dedi. Stüdyoyu allak bulak eden iddia üzerine araya giren Zuhal Topal'da hayli zor durumda kaldı.

İşte o anlar!


Haberin Devamı