Gazete Vatan Logo

İyi şarkının kokusunu alırım

Sayın Seyirciler şarkısı ile bir kez daha iyi bir çıkış yakalayan Ece Seçkin, “Kendi adıma konuşursam dünya starı olmak gibi bir idealim yok. Ama dünya starı olabilecek kapasitem var” diyor.

İyi şarkının kokusunu alırım

Sayın Seyirciler şarkısı ve klibiyle bir kez daha iyi bir çıkış yakaladınız. Bu durumdan memnun musunuz yoksa daha iyisi olacak diyor musunuz?

Çok memnunum. Ben yaptığım her yeni projede, çektiğim her klipte, her şarkıda bir öncekinden daha iyisini yakalamak için ciddi bir çaba sarfediyorum. O yüzden tabii ki daha iyisi olsun diye elimden geleni yapacağım, her projem için geçerli.

Şarkı seçimi konusunda ayrı bir yeteneğiniz olduğunu düşünüyor musunuz?

Bu konuda herhalde son 2 yıldır başarılı oldum. Özellikle son 2 yıldır bana gerçekten yakışacak şarkının kokusunu hemen alabiliyorum. Hangi şarkı bende parlar ya da şarkı güzeldir ama bana hiç yakışmayacaktır artık sezebiliyor ve daha iyi anlayabiliyorum.

Her şarkınızın hit oldu ancak her yeni çalışmada bu sefer ki hit olmazsa, başaramazsam kaygısı yaşıyor musunuz?

Tabii ki yaşıyorum. Sadece şarkı için değil, her yeni proje için bu geçerli. Buna pek kaygı demek doğru olmaz, bu bence heyecanla alakalı bir durum. Her yeni işte bambaşka bir heyecana kapılıyorum ve bu beni daha diri tutuyor sanki. O heyecan ve tutku işime daha çok bağlıyor beni.

Haberin Devamı

Olmadığım biri gibi davranmam

Hangi konuda mütevazı olamazsınız?
Benim zaten son zamanlardaki en büyük hatam gereğinden biraz fazla mütevazı olmak. Bu aralar en büyük hatayı orada yapıyorum. Genel anlamda mütevazı bir yapım olmasına rağmen sesim konusunda mütevazı olamayacağım.
Başarınızın sırrı ne?
Doğru şarkı, doğru klip, doğru koreografi bu işte bir numaralı etken. İkincisi tabii ki güçlü bir vokal olduğumu üstüne basa basa söylemek istiyorum. Gerçekten doğal bir insanım, olmadığım biri gibi kesinlikle davranmıyorum. Bu da bana çok şey katıyor.
Şarkılarımı herkes dinliyor
Kariyerinizde hızlı bir şekilde yükselişe geçmek zaman zaman sizi korkuttuğu veya telaşlandırdığı oluyor mu?
Şu an artık onları aştım, sonuçta 4 yılı devirdim. Ama ilk zamanlarda tabii ki telaşlandığım olmuştu. Çok sevinmiştim başarılı olduğum için. Şarkı rekor kırmıştı ve 7’den 70’e herkesin dilindeydi, halen daha öyle. Allahıma çok şükür hep bir öncekinden daha çok parlayan şarkılar yaptım.
İş konusunda kapris, hırs, azim, ego kelimeleri size bir şey ifade ediyor mu?
Egoya hayatımda yer yok. İşimle ilgili hırslıyım. Ama hırslarımı da kontrol etmeye çalışıyorum. Onları dizginlemeyi becerebiliyorum. Bu zamana kadar bir zararını görmedim.

Haberin Devamı