Gazete Vatan Logo

İşte Sema Soykan'ın yeni kitabı

Sema Soykan’ın yeni kitabı “Aşk Her Kadına Yakışır”ın lansmanı gerçekleştirildi.

İşte Sema Soykan'ın yeni kitabı

Uzun yıllardır iş hayatı ve sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak yer alan, yaptığı kültürel ve yardım organizasyonları ile tanınan Sema Soykan'ın romanının tanıtım gününe iş, sanat ve basın camiasından pek çok seçkin isim katıldı. Organizasyon hazırlama konusundaki tecrübesini kendi lansmanda da gösteren Soykan, dostlarıyla ayrı ayrı ilgilendi.

Yazarın, Aşk Her Kadına Yakışır kitabının lansmanına; Metin Uca Tuna Kiremitçi Menderes Samancılar Arif Keskiner İnci Aksoy Gürbüz Doğan Ekşioğlu Soner Olgun Zeliha Sunal Banu Çarmıklı Vedat Bayrak Açelya Elmas Nejat Türkmen Adnan Kaptan Emir Ersoy Nida Şan Kadir Çankayagibi önemli isimler katıldı. Alfa Yayın Grubu'na bağlı Mona Yayınları etiketi taşıyan Aşk Her Kadına Yakışır’da Sema Soykan günümüz Türkiye'sinden üç kadının hayatını ve kadının toplumsal sorunlarını etkileyici bir kurgu ve sürekleyici bir dille kaleme almış.

Boğaziçi'nin zarif bir yalısından Mardin'e, Ankara çarşılarından Roma'nın fesleğen kokan sokaklarına uzanan Aşk Her Kadına Yakışır, gururu uğruna kaybeden ama töreye direnip kazanan ve kaderini yeniden çizen insanların öyküsünü anlatıyor.

Haberin Devamı