Gazete Vatan Logo

İşte PKK'nın Münbiç kadrosu

PKK/PYD’nin işgal ettiği Münbiç’te tüm kararlar Kandil’in atadığı teröristler tarafından alınıyor. Belediye, asayiş, istihbarat ve maliyeyi yöneten teröristlerin isimlerine ulaşıldı. ABD’nin adamı olarak bilinen Cemil Mazlum’a sözde "Genelkurmay Başkanlığı" sıfatı verilmiş. Elebaşları halkın tepkisinden çekindikleri için ABD’ye ait zırhlı araçlarla dışarı çıkabiliyor.

İşte PKK'nın Münbiç kadrosu

ABD-PKK ortaklığı ile işgal edilen Münbiç, Kandil kadroları tarafından yönetiliyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Suriye'nin en büyük ilçesi olan Münbiç'te belediye, askeri konsey, maliye, asayiş, yerel meclis, istihbarat, kültür, tarih ve eğitim gibi kurumlar Kandil'in atadığı teröristler eliyle görev yapıyor. İşte Münbiç'in terör kadrosu...

ABD MÜDAHALE ETMİYOR

Münbiç’te tüm kararlar Kandil’de alınıyor. Ayn el Arab-Münbiç arasında bulunan Lafarge çimento fabrikasında kurulan Kandil-Münbiç koordinasyon birimi ilçeye dair tüm kararların alınmasında aracı rol üstleniyor. Türk asıllı Rezan kod adlı PKK’lı terörist tarafından yönetilen birim, Kandil’de alınan kararları Ferhat Derik isimli sözde Münbiç Belediye Eş Başkanı’na iletiyor. ABD’nin bölgede bulunan asker ve sivil görevlileri, Kandil’de alınarak Münbiç’te uygulanan kararlara herhangi bir müdahalede bulunmuyor.

TAMAMI İTHAL TERÖRİSTLER

İran, Türkiye, Irak ve az sayıda Suriye’nin farklı bölgelerinde doğan ve PKK kamplarında eğitilen teröristlerin yönettiği Münbiç’te halen 6 binden fazla PKK’lı bulunuyor. Münbiç’te devam eden işgal sürecinde yönetim kademelerinde görevli isimlerin tamamı Kandil tarafından görevlendirilen ithal teröristlerden oluşuyor.

Haberin Devamı

Zırhlıları ABD’den geliyor

ABD himayesinde işgalin devam ettiği Münbiç’te görevli PKK yöneticileri çok sınırlı oranda dışarı çıkıyor ve ABD’nin verdiği zırhlıları kullanıyorlar. Münbiç Yerel Meclisi eski Başkanı Mustafa Hacı Abdullah, PKK’nın tüm kritik görevlerde bulunan isimlerinin dışarı da yüzlerini kapatarak dolaştığını ve olağanüstü güvenlik önlemleri altında korku içerisinde yaşadıklarını söyledi. Abdullah, bölgedeki teröristlerin kod adı kullandığını ve sahte kimlikler düzenleyerek görev yaptığını söyledi. Abdullah ABD ve PKK’nın Münbiç’te görev verdiği birkaç Arap ismin ise sadece vitrin unsuru olduğunu ve hiçbir yetkisinin olmadığını ifade etti.

İşte o teröristler

Kandil tarafından atanan teröristlerden oluşan Münbiç yönetim şeması şöyle:

Rokan: Sözde Münbiç belediye eş başkanı

Haberin Devamı

Rojda: Sözde Genelkurmay başkanlığı yardımcısı (PKK'nın bölgedeki kadın teröristlerinden sorumlu)

Rizan: Sözde Kandil-Münbiç iletişim sorumlusu (İran doğumlu ve Lafarge Çimento fabrikasında ikamet ediyor)

Dilovan: Sözde asayiş sorumlusu

Silcan: Sözde kadın asayiş birim sorumlusu

Sinco: Sözde emniyet genel müdürü

Ciya: Sözde Kobani istihbarat sorumlusu

Cesur: Sözde maliye sorumlusu

Kemal Mustafa: Sözde tarihi eserler ve müze sorumlusu