Gazete Vatan Logo

İşte karşınızda Galaxy Buds

Samsung, yeni telefonlarıyla birlikte Galaxy Buds adını taşıyan kablosuz kulaklıklarını da dünyaya duyurdu. İşte Apple'ın AirPods kulaklıklarına meydan okuyacak olan Galaxy Buds'ın tüm özellikleri ve Türkiye fiyatı...

İşte karşınızda Galaxy Buds

Samsung’un AKG ile ortaklaşa geliştirdiği Galaxy Buds, tasarımını ele aldığımızda Gear IconX gibi önceki modeller ile benzer çizgiler taşıyor. Apple'ın AirPods'una rakip olacak Galaxy Buds duyuruldu. Tek şarj ile 5 saatlik konuşma veya 6 saat müzik dinleme süresi sunuyor. Bixby, Almanca, İtalyanca ve İspanyolcayı destekiyor. "İngiliz İngilizcesini" de.

Galaxy Buds, 8 Mart'tan itibaren satın alınabilecek. Galaxy Buds'un kutusu AirPod'a çok benziyor.

İki adet birbirinden bağımsız kulaklığa sahip olan Galaxy Buds‘un kendisi 58 mAh bataryaya, kulaklıkların taşıma çantası ise 252 mAh bataryaya sahip. Kablosuz şarj olabilen bu kulaklıklar IPX2 sertifikası ter karşısında dayanıklı.

Galaxy Buds, kablosuz şarj teknolojisi sayesinde Galaxy S10 serisi telefonların arka yüzüne konulduğunda şarj olabiliyor

Bluetooth 5.0 kullanan kulaklıklar 58mAh bataryaya sahip ve altı saate kadar kullanım sunuyor. Çift pin ile bağlandığı özel kutusu 7 saat daha şarj imkânı sunabiliyor. Hızlı şarj ile 15 dakikada 1.7 saat daha pil kapasitesi sunuluyor.

Haberin Devamı

Kulaklığın fiyatı 799 TL.