Gazete Vatan Logo

İstanbul'da deniz otobüsü ve feribot seferleri durduruldu

Corona virüsü tedbirleri devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maddelik yeni corona virüsü tedbirleri kapsamında şehirler arası yolculuk valilik iznine başlanmıştı. Şehirler arası otobüs ve uçak yolculuğuna kısıtlama getirilmişti. Şehirler arası uçuş ve otobüs seferlerinin ertelenmesi, vatandaşı deniz yolu ulaşımına yönlendirmişti. Vatandaşların, feribot seferleri iptal mi, deniz otobüsü seferleri var mı? sorusuna cevap geldi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan yeni açıklamayla şehirler arası deniz yolu seferleri de durduruldu. İstanbul'da yolcu taşımacılığı yapılan deniz otobüsü, feribot seferleri durduruldu.

İstanbul'da deniz otobüsü ve feribot seferleri durduruldu

Corona virüsü salgının önüne geçebilmek için kalabalığın yoğun olduğu yerler için kısıtlama getirildi. Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maddelik yeni corona virüsü tedbirlerini açıklamasından sonra cevap aranıyor. Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan şehirler arası yolculuk Valilik iznini bağlandı. Tedavi için doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakını vefat eden ya da ağır hastası olan, son 15 günde gelip, kalacak yeri olmayan vatandaşların ise seyahat izni kaymakamlık iznine bağlandı.

Şehirler arası deniz seferleri iptal mi?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu! Şehirler arası deniz yolu seferleri durduruldu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İstanbul’da şehirler arası deniz yolu ulaşımında yolcu taşımacılığı yapılan deniz otobüsü, feribot vb. seferlerin bugün 17:00’den itibaren durdurulması kararlaştırılmıştır" açıklamasını yaptı.