Gazete Vatan Logo

iPhone’un Çinli rakibi Türkiye’de

Dünyada girdiği her pazarda iPhone satışlarını geride bırakan Çinli Xiaomi resmen Türkiye’de

iPhone’un Çinli rakibi Türkiye’de

2010 yılında dünya piyasasına çıkan ve kurulduğu günden bu yana büyük bir hızla satış rakamlarını artıran Çinli teknoloji devi Xiaomi, dün resmen Türkiye pazarına girdi. Xiaomi özellikle akıllı telefon satışlarında şimdiye kadar girdiği gelişmekte olan ülkelerin tümünde kısa sürede iPhone satışlarını geçmişti. Türkiye’de kısa sürede pazarda ilk 3’e girmeyi hedefleyen Çinli üreticinin resmi distribütörü Evofone oldu.

2 Mi Shop açıyor

Xiaomi’nin sadece bir akıllı telefon üreticisi olmadığını, ürün gamında televizyon, bisiklet, scooter, akıllı saat, bileklik, kulaklık ve drone gibi 160 ürün bulunduğunu belirten Evofone Genel Müdürü Yardımcısı Onur Çon, “Ürünlerimiz artık Genpa’nın servis garantisi ile satışa sunulacak. Garanti ve servis problemi olmayacak” dedi. Çon, Eylül’de Vadi İstanbul’da ve Forum İstanbul’da Mi Shop açacaklarını açıkladı.

2.199 liradan satılacak
XIaomI’nin en yeni akıllı telefonlarından Mi A2 de Türkiye’de satışa çıkacak. AndroidOne işletim sistemi, ultra ince tasarımı, metal kasası, Snapdragon 660 AIE 2.2 GHz işlemcisi, zeka destekli 12+20 MP çift kamerası, parmak izi okuma teknolojisi, 3010 mAh hızlı şarj özellikli bataryası, çift nano SIM kart seçeneği ve 4+32 GB’den 6+128’ye kadar RAM/dahili hafızasıyla dikkat çeken Mi A2 Teknosa’da
2 bin 199 liradan satışa sunulacak.

Haberin Devamı