Gazete Vatan Logo

İpek Yaşar kimdir? Survivor İpek Yaşar'ın sağlık durumu nasıl?

İpek Yaşar kimdir? Survivor İpek Yaşar'ın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Survivor son bölümde sakatlık yaşayan İpek Yaşar hastaneye kaldırıldı. Ayrıca bu hafta Survivor'a veda eden isim de kendisi oldu.

İpek Yaşar kimdir? Survivor İpek Yaşar'ın sağlık durumu nasıl?

İpek Yaşar kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Survivor son bölümde talihsiz bir kaza geçiren İpek Yaşar bu haftanın elenen ismi de oldu. Survivor İpek Yaşar'ın sağlığına dair açıklama da geldi.

İPEK YAŞAR'IN SAĞLIK DURUMU

Survivor'un dikkt çeken isimlerinden biri olan İpek Yaşar, parkura yüzünü şiddetli bir şekilde çarptı. Burnu kanayan İpek'e doktor Metin Kuş hemen müdahale etti ve yarışmacı hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı incelemeden ve sağlık raporundan sonra açıklama yapacağını söyledi. İpek Yaşar'ın burnunun kırıldığı açıklandı.

SURVİVOR İPEK YAŞAR KİMDİR?

27 yaşında olduğu bilinen İpek Yaşar, Hukuk Fakültesi mezunudur. CrossFit sporucu olan ve Instagram da binlerce takipçisi bulunan İpek Yaşar, Gamze Firuze Aksu yerine Survivor 2018'e katıldı. Survivor 2018’e iki gönüllü ve iki All-Star yarışmacının daha önceden dahil olacağını açıklanmıştı.

CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. Crossfit Balaban’da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.

Haberin Devamı