Gazete Vatan Logo

iPad Pro ne zaman geliyor?

Apple ürünlerine dair yaptığı tahminlerle ünlenen Ming-Chi Kuo, yeni iPad Pro ile ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

iPad Pro ne zaman geliyor?

Apple ürünleri konusunda yaptığı başarılı analizlerle, Apple markasının Nostradamus'u ilan edilen Ming-Chi Kuo'dan yeni iPad Pro hakkında önemli açıklamalar geldi. Görünüşe göre Kuo, yeni iPad Pro'nun Haziran ayında düzenlenecek olan WWDC'nin yıldızı olacağına inanıyor.

iPad Pro'da neler var?

10.5 inç'lik boyuta sahip olacağı düşünülen iPad Pro hakkında Kuo'nun düşünceleri bununla da sınırlı değil. Kuo'ya göre iPad Pro ile Apple ilk kez oldukça marjinal bir tasarım değişikliğine gidecek ve ekranların kenarları süper incelikte üretilecek.

Bu arada cihazın WWDC 2017'de tanıtılacağını işaret eden başka bir durum da, Urban Armor Gear markasının üreteceği belirtilen yeni iPad Pro kılıflarının da Haziran ayında tanıtılacak olması.
Ming-Chi Kuo, iPad Pro'ların Haziran ayında tanıtıldıktan sonra ay sonuna doğru üretilmeye başlanacağını ve Sonbahar aylarına doğru da piyasaya sürüleceğini belirterek açıklamalarını noktalamış.
Şimdilik iPad Pro hakkındaki son iddialar bunlar ve eğer Ming-Chi Kuo'nun bu tahminleri de alıştığımız üzere doğru çıkarsa, bir aydan kısa bir süre içerisinde yeni iPad Pro ile tanışacağımız kesin gibi.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı