Gazete Vatan Logo

İnova'da Yüzde 5 Peşin Kampanyası

Innovia'da %5Peşin ile evinizi hemen alın hiç beklemeden evinize taşının!

YeşilGYO tarafından özel sektörde gerçekleştirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın enbüyük markalı konut projeleri arasında yer alan Innovia yılsonuna özel birkampanya başlatıyor. Innovia Projesi’nde yaşamın hızla ve keyifle devam ettiğibirinci ve ikinci etaplarında yer alan, teslime hazır, sınırlı sayıdakidaireleri banka kredisi ve %5 peşin fırsatı ile satın alabilirsiniz. Denizbankile yapılan özel anlaşma ile banka krediniz hazır, evinizde hazır size bir tektaşınmak kalıyor.

Yeşil Gayrimenkul YatırımOrtaklığı’nın başlattığı kampanya ile seçtiğiniz dairenin bedelinin sadece%5’ini ödedikten sonra kalan %75’lik kısım için banka kredisikullanabiliyorsunuz. Geriye kalan %20’lik bedeli ise tam 1 yıl sonra ödeyeceksiniz.

Üstelik banka kredisini 60 ayakadar %0.77’lik faiz oranları ile alabilirsiniz.

Kampanya15 Aralık, Cumartesi günü başlayacak ve 31 Aralık 2012 akşamı sona erecek. Çok özel bir kampanya ilesınırlı sayıda satışa sunulan dairelerden birine sahip olmak için sizde hemenInnovia Beylikdüzü satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Mükemmel sosyal olanakları,kusursuz peyzaj düzenlemesi, çocukların özgürce oynayabileceği, hayatıayrıcalıklarla yaşayabileceğiniz Innovia her açıdan size farklı bir yaşamsunuyor. Tamamlanan Metrobüs hattına ve kısa bir süre önce açılışı gerçekleşenAvrupa’nın en büyük, İstanbul’un yeni alışveriş ve eğlence merkezi MarmaraPark’a 800 metre mesafede bulunan, tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıklakarşılayabileceğiniz merkezi konumu ile dikkat çeken Innovia, müşterilerininrahatını düşünerek Metrobüs durağına ve Marmara Park Alışveriş ve EğlenceMerkezi’ne gün içinde sürekli olarak shuttle hizmeti de sunuyor.

Bu ayrıcalıklı projeden ev sahibiolmak için Yeşil GYO’nun yılsonuna özel başlattığı fırsatı kaçırmayın yeni yılayeni evinizde girin.

Web:www.innovia.com.tr

Tel: (212) 414 08 01

Haberin Devamı