Gazete Vatan Logo

İngiltere'nin önde gelen okulları İstanbul'a geliyor

İngiltere'nin en önde gelen okulları Nisan ayında İstanbul'a geliyor

YATILI EĞİTİMDE İNGİLTERE’NİN EN ÖNDE GELEN OKULLARI İSTANBUL’DA

Çocuklarimiza nasıl bir gelecek hazırlayacağız? Yapıcı, yaratıcı, kendi ayakları üzerinde duran bireyler olmaları için çocuklarımıza nasıl yön göstereceğiz? Çocuklarımıza nasıl bir eğitim vereceğiz ?

Bu konuda İngiltere’nin en yetkin danışmanlık kurumu olan Bonas MacFarlane İngiltere’de eğitim görmek isteyen Türk öğrencilere en uygun koşullarda hizmet vermek için çok özel bir buluşma gerçekleştiriyor.

OKUL YÖNETİCİLERİ 14 – 15 NİSAN’DA ÇIRAĞAN SARAYI’NDA

British Boarding Schools Show İstanbul, 14 - 15 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul Çırağan Sarayı’nda Türk Aileler ile buluşmaya hazırlanıyor.


İngiltere’nin en iyi lise eğitimi veren köklü okullarının katıldığı ve özel eğitim olanaklarının incelenebileceği bir platform olan bu etkinlik; çocukları için bir okula karar vermenin aileler için gerek duygusal, gerekse finansal açıdan ne kadar önemli bir seçim olduğunun bilincinde olan okul müdürleri ve temsilcileri ile bire bir tanışmak için mükemmel bir fırsat.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıllardaki yoğun katılım nedeniyle bu yıl üçüncüsünü düzenlenen fuarda aileler, İngiltere’nin seckin okullarından; Aiglon College, Bedales, Bryanston School, Chelsea Independent College, Gordonstoun, Junior King’s Canterbury, Kensington Park School, Loretto, Marlborough College, Millfiled Prep School, Millfield School, Mount Kelly, Prior Park Schools, St Edmund’s College& Prep, Strathallan, The King’s School Canterbury, Wellls Cathedral School ile biraraya gelip İngiliz eğitim sistemi hakkında detaylı bilgi alacak ve okul yetkilileri ile doğrudan görüşmeler yaparak çocukları için en uygun okulu değerlendirme şansına sahip olacaklar.


ÖNCELİKLİ GÖRÜŞMELER İLE ZAMAN KAZANIN

Geçtiğimiz yıl 50.473 yabancı öğrenci Ingiltere’ye eğitim amaçlı gelmis, bu öğrencilerden 27.281 tanesi yatılı okulları tercih etmistir. Bu sayı her yıl hızla artarken, İngiltere’deki yatılı okullardan alınan fayda hakkında da farkındalık hızla yükselmektedir. İngiltere’deki özel eğitim kurumlarına talebin yüksekliğini göz önünde bulundurursak, bu fuarda okulların yöneticileri ile bire bir zaman gecirmek ailelere doğru okulu bulma konusunda zaman kazandıracak ve çok yardımcı olacaktır. Aynı zamanda emlak danışmanlığı konusunda en yetkin firmalardan Barrett’de fuar süresince ailelerin İngiltere’de emlak ve konaklama konusundaki sorularına yardımcı olacak.

Haberin Devamı