Gazete Vatan Logo

İndirim bayramı

Konut üreticileri, Ramazan Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenleri indirimlerle karşılıyor. Bayramın ikinci gününden itibaren açık olan satış ofislerinde yüzde 5’ten 25’e kadar indirim var

İndirim bayramı

Konut üreticileri, Ramazan Bayramı’nda ev sahibi yapmak için kampanyalara odaklandı. Satış ofislerini bayramın ikinci gününden itibaren açık tutacak firmalar, ev almak isteyenlere bayram hediyesi olarak indirimler sunuyor. İndirim oranları yüzde 5 ile 25 arasında değişiyor. Bazı firmalar kampanyalarını Haziran sonuna kadar uzatıyor.

Tatile gitmeyene ev

Yaz aylarında durgunluğunu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen firmalar, bayramda da bu kampanyalara hız kesmeden devam ediyor. Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul’da olanları satış ofislerine çekmeye çalışan konut üreticilerinin sundukları kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Tüketiciye sunulan fırsatlar arasında peşinat ve taksit erteleme, sıfır faiz, piyasa oranlarının altında faiz oranları, indirim gibi seçenekler yer alıyor.

Haziran sonuna kadar geçerli

BASIN Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Haziran sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor. Greenist satış ofisi, Ramazan Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenler için 27 Haziran Salı günü açık olacak.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı’na özel gerçekleştirilen yüzde 12 indirim kampanyasıyla dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 30 TL’den başlıyor. 14 bin metrekare peyzaj alanı ve etrafını çevreleyen 80 bin metrekarelik Bahçelievler Semt Korusu ile bölgenin en yeşil projesi olan Greenist’te daireler 77 metrekareden başlayıp 350 metrekareye kadar ulaşıyor.

Projede 2+1, 3+1, 4.5+1, 5+1 ve 5.5+1 geniş dubleks evlerin yanı sıra 1+1 den 4.5+1’e, teras veya kat bahçeli daire seçenekleri bulunuyor.

Son 25 daireye % 25 indirim

BAHÇEŞEHİR’DE yer alan Eston Şehir Mahallem yoğun talep üzerine bayrama özel kampanya hazırladı. Bayram boyunca projede kalan son 25 daire için yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak. Mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem’de hayat Eylül ayında başlıyor. Metrekare fiyatı 5 bin-6 bin TL arasında olan projede peşin alımlarda anında yüzde 25 indirimin yanı sıra yüzde 1 peşin ödeme seçeneğinde, 60 aya sıfır, 120 aya yüzde 0.45 faiz oranı uygulanacak.

Haberin Devamı

Fiyatı 140 bin liraya kadar indirecek

TÜM daireleri denize açılan Manzara 7/24’te, Ramazan Bayramı’na özel şeker tadında fırsat günleri başlıyor. Haziran ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya ile, Pendik’te yükselen projeden ev sahibi olmak isteyenlere, peşin alımlarda farklı daire tiplerine göre 55 bin ile 140 bin lira arasında değişen indirimler uygulanıyor. Üç ayrı blokta toplam 120 konuttan oluşan Manzara 7/24’te 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dubleksleri yer alıyor. Özbostan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede, yaşam 2018 sonunda başlayacak.

120 aya kadar vade imkanı

DKY İnşaat’ın 4 projesinde geçerli Ramazan kampanyasında, peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim yapılıyor.

60 ayda sıfır vade farkı, 120 aya kadar olan vadelerde de yüzde 0.45 vade farkı uygulanıyor. Dileyenlere şirket bünyesinde peşin fiyatına 18 ay DKY Finansmanı da sağlanıyor. Farklı ödeme seçeneklerine sahip kampanyada sıfır peşinat imkanı da bulunuyor.

Haberin Devamı

Peşinde net yüzde 15

ORTADOĞU Grup’un Eyüp’te hayata geçirdiği Yeni Nesil Eyüp projesinde ramazan ayına özel peşin alımlarda yüzde 15 net indirim kampanyası bayram sonuna kadar sürüyor. 60 milyon liralık yatırım bedeli ile yükselen Yeni Nesil Eyüp projesi 2+1 ve 3+1 olmak üzere 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor.

3+1 evlerde geçerli

Tekfen Gayrimenkul, yaşamın başladığı HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için Ramazan ayına özel fırsatlar sunuyor. 165 metrekare 3+1 evler için başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasıyla ev alan HEP İstanbullular, evlerinde oturmaya hemen başlayabilecek. Haziran sonuna kadar sürecek indirim kampanyasıyla 686 bin TL yerine 549 bin 440 bin TL ödenecek.

% 5 peşinat alacak

PİYALEPAŞA İstanbul, yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslimde olmak üzere özel bir kampanya sunuyor. bu kapsamda 60 ay vade ve yüzde 0.45 faiz ya da 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz seçenekleri var. Kampanya, 28 Haziran’da son bulacak.

Haberin Devamı

Bayrama özel ek fırsat

İnsay Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik için Ramazan Bayramı’na özel yeni bir kampanya düzenliyor. Ramazan Bayramı boyunca Ondörtüç Pendik’ten ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunuluyor. İnsay Yapı, 240 aya kadar da vade imkanı sağlıyor. İnsay Yapı, bayramın ikinci (öğleden sonra) ve üçüncü günü ev sahibi olmak isteyen herkesi satış ofisine bekliyor.

% 10 avantaj şansı

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla Maltepe’de hayata geçirilen toplam ‘Evinpark Ada&Tepe’de yüzde 10 indirim sağlanıyor. 27 Haziran’a kadar geçerli olan kampanya kapsamında satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren hizmet verecek. Dairelerin metrekare fiyatlarının 7 bin liradan başladığı projeden konut sahibi olmak isteyenlere uygun fiyat, yüzde 0.88 faiz ve 120 ay vade fırsatı sunuluyor.