Gazete Vatan Logo

İlk gösteriminde büyük alkış!

İstanbul hakkında yazılmış şiirlerden derlemeyle, İstanbul sevgisini, eski İstanbul’a duyulan özlemi ve şehrin dönüşüm hikâyesini anlatan 'İstanbul Deyince' adlı oyununun prömiyeri, 15 Şubat Perşembe akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de gerçekleşti.

İlk gösteriminde büyük alkış!

İstanbul’un seslerine hayat veren perküsyon ustası Orhan Topçuoğlu’nun yanı sıra Eda Özel ve Onur Şenay’ın da rol aldığı 'İstanbul Deyince'; Beren Saat, Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Mustafa Alabora, Kamuran Akkor, Hıncal Uluç, Zeynep Özyılmazel, Canan-Cihan Okan, Gülen Karaman, Orhan Oğuz, Ayçe Abana, Sibel Gökçe gibi ünlü isimlerin de katıldığı ilk gösteriminde seyirciden büyük alkış aldı.

Özdemir Çiftçioğlu’nun yönetmenliğini, Ümit İlban’ın yardımcı yönetmenliğini, Cengiz Orhonlu’nun ışık yönetmenliğini üstlendiği oyunun dekoru Onur Şenay, kostümleri Özdemir Çiftçioğlu, afiş tasarımı Berkcan Okar, fotoğrafları ise Fethi Karaduman imzası taşıyor.

Tiyatro Şenay’ın 'İstanbul Deyince' adlı oyunu, prömiyerinin ardından 18 Şubat Pazar günü 17.00’de, 21 Şubat Çarşamba ve 22 Şubat Perşembe akşamları 20.30’da Gayrettepe KATS Sahne’de olacak.