Gazete Vatan Logo

İlişki yaşarken yalnızlaşıyoruz

Çok Satanlar” oyunuyla sahnede yer alan Oya Unustası, “İnsanlar gerçek ilişki kurmak için yalnızlaşıyor” diyor.

İlişki yaşarken yalnızlaşıyoruz

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Oya Unustası, Kalbim Ege’de Kaldı, İzmir Çetesi, Beyaz Karanfil, Sevdaluk dizilerinde rol aldı. 29 yaşındaki genç oyuncu, son olarak House of Cards dizisinin yazarları arasında yer alan Laura Eason’ın kaleminden çıkan “Çok Satanlar” oyununda Olivia karakterini oynuyor. Oyun, internet çağında mahrem olanın sınırlarının bulanıklaşmasını ve çağa ayak uydurmak diye nitelendirilen kariyer odaklı hırsları sorguluyor.

Oyunda çağa ayak uydurmak diye nitelendirilen kariyerist hırsın altı çiziliyor... Siz bu sorgulamaları yapıyor musunuz?

Kariyerist hırslarım yok, bu yıpratan bir şey. Oyuncu ve insan olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hayat beni nereye götürürse diyorum. Olivia hırslarına teslim olan bir karakter.

Değerlerimizi koruyarak da başarılı olabiliriz.

Ünlü olmak bazı değerleri çiğnemek değildir.

Sosyal medyada ünlü olmak gibi güncel konularda yer alıyor oyunda Bunlar olmadan şöhreti yakalamak mümkün mü?

Herkesin içerisinde sevilme, onaylanma ihtiyacı var, o yüzden sosyal medyada popüler olma isteği doğuyor. Diğer karakter Ethan (Tansu Taşanlar’ın canlandırdığı) popüler kültürün nimetlerini sonuna kadar kullanıyor. Günümüzün ayrılmaz bir parçası, her şeyi hızlı tüketiyoruz. Ancak hayatın siyah-beyaz olduğunu düşünmüyorum.

Haberin Devamı

İşte ve ilişkilerimizde arzu ettiklerimize yaklaştıkça kendimizden uzaklaşmak zorunda mıyız?

Tabii ki ödün vermek zorunda değiliz. Değerlerimizi koruyup başarılı olabiliriz, oyunculukta gördüğümüz gibi ünlü olmak bazı değerleri çiğnemek değildir.

Beni tatmin eden bir dizi olmadı

Yeni projeler, dizi teklifleri var mı?

Kalbim Ege’de Kaldı dizisinden sonra beni tatmin eden bir projeyle karşılaşmadım. Kariyedrimde bir adım ileri atarak “Çok Satanlar” oyununda oynadım.

Uzun vadeli plan yapmam

Özel hayat nasıl gidiyor?

İnsanlar gerçek ilişki kurmak için yalnızlaşıyor bence. Çünkü etrafta ulaşabileceğiniz çok fazla insan var, herkes bir parmak uzağınızda. Dolayısıyla o anlamda kendinizi korumaya alıyorsunuz. Bir yandan da herkes parmak izi kadar farklı olduğu için uzun vadeli plan yapmak yanlış.

Haberin Devamı