Gazete Vatan Logo

Huawei’den kameraların sonunu getirecek teknoloji

Çinli teknoloji devi Huawei, yeni amiral gemisi ile iddialı bir çıkış yapamaya hazırlanıyor. Bu defaki cihazında kamera konusuna odaklanan firma, yeni cihazının kamerasının DSLR makine seviyesinde fotoğraf çekeceğini iddia ediyor.

Huawei’den kameraların sonunu getirecek teknoloji

Dünyanın önde gelen telefon üreticilerine adete ders veren Çinli teknoloji devi Huawei, yine kullanıcılarını heyecanlandıracak bir amiral gemisi ile karşılarına çıkmaya hazırlanıyor. Bu seferki yeni modelinde üstün kamera performansı ile tüm ilgiyi üzerine toplayacağı ifade edilen Huawei, yeni kamera teknolojisiyle çok iddialı olduğunu ifade edildi.

Şirketin CEO’su Yu Chengdong’un yaptığı açıklamaya göre Huawei’in yeni amiral gemisinin kamerası kullanıcılarına DSLR fotoğraf makinesi deneğimi sunacak. Arka kameraya yerleştirilen 3 sensör sayesinde üst düzey bir DSLR makine seviyesinde fotoğraf çekeceği ifade edilen telefonun fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı olacağı belirtiliyor.

Ayrıca söz konusu yeni amiral gemisinin kamerasında kullanılan lens sayesinde kullanıcılar çeşitli açılarda ve çözünürlükte fotoğraf çekebilecek.

Şirket tarafından henüz resmi olarak onaylanmayan bu iddialı açıklama, telefon ile fotoğraf çekmeyi seven kullanıcıları etkileyecek gibi görünüyor. Çinli teknoloji devi Huawei, yeni amiral gemisi ile kullanıcılarına DSLR makine seviyesinde fotoğraf çekebilme imkanı sunarsa, yakın zamanda birçok kişi fotoğraf makinelerini rafa kaldırmak zorunda kalabilir.

Haberin Devamı