Gazete Vatan Logo

Hollwood yıldızı olmak isterdim

Son dönemde tiyatroya ağırlık veren Meral Kaplan “Dizi oyunculuğu kolay olanı” diyor. Tiyatro ile özgüvenini kazandığını anlatan oyuncu yazarlığa da el attı. Kaplan, gerçek hikayelerden yola çıktığı bir roman yazıyor.

Hollwood yıldızı olmak isterdim

Son olarak bir markanın yüzü oldunuz. Modelliğe bu ara ağırlık vereceksiniz?

Aslında oyunculuğa ağırlık vereceğim. Fakat daha önce foto modellik ve sunuculuk da yaptığım için gelen kaliteli projeleri fiziğim, elverdiği sürece devam ettireceğim.

Asıl mesleğiniz olarak hangisini ilk sıraya koyuyorsunuz? Oyunculuk, sunuculuk, modellik?

Oyunculuğu ilk sıraya koyacağım. Ama bunun yanında kitap yazmaya başladım. Gerçek hikayelerden yola çıktığım bir roman.

Bu aralar yeni projeler var mı?

Dizi ve film görüşmelerim oluyor. Eskisinden daha iddialı ve seçiciyim. Komedi oynamayı çok seviyorum. Çekimler benim için terapi gibi geçiyor. Ama dram da oynamak istiyorum. Daha doğrusu her alanda oynamayı istiyorum. Fantastik, dram, komedi, gerilim...

Tiyatroya da ağırlık verdiniz. Sahnede olmak sizi nasıl besledi?

Sahne de olmak beni geliştirdi ve çekingenliğimi atmamı sağladı. Televizyon oyunculuğu daha kolay. Ama sahne hata kabul etmiyor, profosyonellik istiyor. Çok çalışarak bunu başarmak özgüvenimi güçlendirdi. Oyunculukta imaj konusunda kural tanımam. 4 sene önce Laz Wampir Tirakula filmi için, sarı saçlarımı siyaha boyatmıştım. Aslında isteğim şey her projede farklı kılığa girmek.

Haberin Devamı

Sezgilerim büyüdükçe daha çok güçlendi

Kişisel Gelişim eğitimleri alıyorsunuz... Nasıl başladı bu eğitimler?

Çocukluğumdan beri sezgilerim güçlüydü ve bu durum yaşım büyüdükçe ilerledi. İpek Cihan Bilgin sayesinde insanın kendi kendini enerji vererek iyileştirebileceğini ve buna benzer birçok şey öğrendim. Beraber negatif duygulardan arınma çalışması yapıyoruz. En son Metin Hara gündeme gelmişti bu konuda. Buna şaşırmadım çünkü bu güç aslında hepimizde var. Hepimiz doğru teknikle kendimize ya da başkalarına enerji gönderebiliriz. Ağzımızdan çıkan kelimelerin nasıl bir titreşim yaratıp bizim yaşamımızı yönlendirdiğini insanlar bilselerdi, her halde hiç konuşmazlardı. Ama ben bildiğim halde çok konuşkanımdır.

Enerjimi neye yönlendirirsem o olur...

Metin Hara, Adirana Lima’yı bu titreşimlğe etkilemiş olabilir mi?

Haberin Devamı

Metin eğer saf kalple Adriana Lima’ya aşıksa ona titreşim göndererek kendisine çekebilir. Çünkü çekim yasası ve yöntemleri var. Demek ki Metin Adriana’yı çok düşündü ki yolları bir şekilde kesişti. Ben bile enerjimi istediğim bir şeye yönlendirdiğimde oluyor.

Doğa üstü güçleriniz olsa neler yapmak isterdiniz?

Öncelikle savaşların kötülüklerin bitmesini, sevdiklerimin sağlıklı ve mutlu yaşamalarını sağlardım. Hollwood yıldızı olmak isterdim.

Aslında bunun için geç değil...Hollwood yıldızı olmak isteseydim, olurdum. Ona göre enerji gönderirdim. Ama bunun için geç kamış sayılmam.