Gazete Vatan Logo

Hayallerin için savaşmak zorundasın

Tuğba Yurt yeni single çalışması ‘Yine Sev Yine’ ile tekrar bir çıkış yakaladı. Yurt, istediği her şeye sahip olduğunu anlatıyor

Hayallerin için savaşmak zorundasın

Kariyerinde şans hep seninle miydi?

Albüm yapmak hayalini kurduğum bir şeydi ve bende bu yolda adımlarımı atmak için çaba sarfettim şans da benim yanımdaydı ki ilk maxi single’m olan Aşk’a Emanet’i 2013 yılında dinleyenlerim ile buluşturdum. Diyebiliriz ki hayallerim için savaştım.

Sakin ol şarkısıyla tanındın bu şarkıyla tanınacağını hissettiğin için mi özellikle seçtin?

“Sakin Ol” bana proje olarak sunuldu. Yıllar önce birçok isim tarafından yeniden yorumlanmış zor ve bir o kadar da güzel bir şarkı. Bende yorumculuğuma inanarak bu şarkıya yeniden hayat vermek istedim. Ki sonucunda çok büyük kitleler bu şarkı sayesinde beni tanıdı.

Şarkı seçerken kriterlerin neler?

Şşarkının beni etkilemesi.Melodisinin ve sözlerinin gerçekten birbiri içerisinde uyumlu olması. Sözlerin basite kaçmaması.Sonrasında ise sesime ve yorumuma yakışıyor olması. O şarkıyı hissetmeliyim ki yorumum ile şarkı bambaşka bi hale gelsin.

Yine Sev Yine, nasıl bir şarkı oldu?

Sözü Melda Gürbey’e, müziği Serkan Balkan’a ve düzenlemesi Erdem Kınay’a ait. 2 Mayıs itibari ile dinleyenlerimle buluştu. Oldukça güzel geri dönüşler alıyorum.

Haberin Devamı

Bildiğimi yaparım

Albüm hazırlıkları nasıl gidiyor?

Benim için çok kıymetli ilk albüm olacağından. O yüzden şu an titizlikle çalışıyorum.Yorumculuğumu daha da ön plana çıkardığım ve ardı ardına güzel şarkılarla dolu, sevenlerimin keyifle dinleyeceği bir albüm olsun istiyorum.

Tanınır olduktan sonra hayatında neler değişti?

Değişen en güzel şey dinleyici kitlemin her geçen gün artıyor olması. İşlerimle alakalı her projede daha farklı tecrübeler ediniyorum. Özel yaşantımda çok büyük değişiklikler yok onun haricinde.

Ne için kendinden ödün verecek duruma gelirsin?

Fikirlere her zaman açık bir insanım, her fikirden bir şeyler alırım kendimce ama sonucunda yine kendi bildiğimi yaparım.

Yıkım yaşasan da ayağa kalkmalısın

Yaptığın en büyük çılgınlık ve çıkardığın dersler neler?

Öğrendiğim en büyük ders iyi anlamda hayatta her zaman istediklerin, hayallerin için savaşmak ve gönülden istemek. En büyük yıkımları da yaşasan yine ayağa kalkmak senin elinde.

Haberin Devamı

İstediğini yaptın mı?

Genel anlamda yapmak isteyip yapamadığım pek birşey olmadı.Çünkü yapmak istediğim herşey için çabaladım hayatım boyunca.Hayatımda her güzelliğe ve olmasını istediğim herşeye şuan sahibim.