Gazete Vatan Logo

Havalı beach'ler birbiriyle yarışıyor

Kalitesi, happy hour partileri ve gösterişli localarıyla birbiriyle yarışan Bodrum ve Çeşme plajlarının giriş ücretleri 50 TL ve 150 TL arası değişiyor. Yemekleri ise 84 TL ye kadar çıkıyor.

Havalı beach'ler birbiriyle yarışıyor

Çilek Beach

Şarkıcı Berksan, Gökhan Saltık ve İbrahim Çakmak'ın sahibi olduğu Bodrum Çilek Beach özellikle canlı DJ performanslarını dinlemek isteyenlerin tercihi. Türkbükü'nde yer alan beach en kalabalık partilere ev sahipliği yapmasıyla dikkat çekiyor.

Giriş ücreti 150 TL

Bar tabağı 40 TL

Salatalar 30-43 TL

Bonfile 62 TL

Hamburger 42 TL

La Plaj

Hadise'nin sahibi olduğu Yalıkavak'ta Tilkicik koyunda yer alan La Plaj isimli beach fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Hadise'nin kardeşi tarafından işletilen beach yenilenen dekorarsınu ve mutfağıyla fark yaratmaya çalışıyor.

Giriş ücreti 100 TL

Hamburger 50 TL

Lahmacum 50 TL

Tekila 40 TL

Bira 30 TL

Cintonik 50 TL

Kafe Pi Beach

Kafe Pi Beach Çeşmede'ki en eğlenceli beachlerin başında geliyor. Çeşme Ayayorgi'nin en güzel koyunda kurulduğu günden itibaren gençlerin en favori mekanlarından biri olan Kafe Pi Beach yerli ve yabancı birçok DJ'in performanslarıyla tatilseverleri eğlenceye doyuruyor.

Giriş ücreti 60 TL

Bira 15 TL

Kokteyl 35 TL

Pizza 34

Hamburger 35 TL

The Sands Beach Club

Haberin Devamı

The Sands Beach Club, Türkiye’nin cennet koyu Bodrum’a yeni bir beach happy hour ile güzel bir akşamüstü yaşatırken akşamları da Maldiv’in o hayran bırakan kumları üzerinde L’assiette markasının eşsiz yemek deneyimini sunuyor.

Giriş ücretleri kişi başı 70 TL, iki kişi 120 TL

Club sandiviç 32 TL

Limonata 25 TL

Fink Beach

Fink, Bodrum’ un Yahşi koyunda, gündüzleri Beach’in de geceleri ise Clup’ın da keyfi ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Akşamüstü partilerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Fink Beach, müzik severleri de unutmayarak, Cuma ve cumartesi günleri saat 18.00’den sonra House Music çalan Happy Hour partileri ile de eğlence severlere keyifli anlar yaşatıyor. Girişte bilekliğinizde yükleteceğiniz 60 lirayı gün içine yedikleriniz tüketiyorsunuz.

Giriş ücreti 60 TL

Hamburger 35 TL

Lahmacum 20

Bonfile 55 TL

Klüp Sandiviç 35 TL

Bira 25 TL

Thor By Alkoçlar Exclusive Bodrum

Thor By Alkoçlar Exclusive, diğer beachlerden farklı olarak sadece yetişkinlere özel hizmet sunan otel, plajı ve yer aldığı koyla da tatilcilere ayrı bir keyif yaşatıyor. Çoğunlukla locaların oluşturdduğu plaj ve iskelesi nezih ve kaliteli bir beach isteyenlerin tercihi. Dünya mutfağından lezzetleri tadabileceğiniz beachte Dotto Beach Bar yaza özel hazırlamış olduğu içecek servisleri gün boyu hizmetinizde olacak. Ayrıca Alkoçlar Bodrum Geceleri” 25 Haziran 5 Eylül tarihleri arasında özel sahne performansları sunuyor. Cenk Eren, Dj Suat Ateşdağlı ile eğlenceye doyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Giriş ücreti 175 TL

Açık büfe kahvaltı kişi başı 100 TL

Öğle yemeği açık büfe kişi başı 125 TL

Akşam yemeği açık büfe kişi başı 150 TL

Fly-Inn Beach

Çeşme'de bulunan Fly-Inn Beach’te yaz yine çok renkli geçiyor. Fly-Inn Beach’de yer alan Dirty Hands sadece tatlarıyla değil, eğlenceli geceleri ile de ilgi görüyor. Hafta sonu düzenlenen partilerle Ibiza, St.Tropez, Miami’yi aratmıyor.

Beach giriş 60 TL

Beach Su 5 TL

Ayran 10TL

Village Taş Fırın Lahmacun 22TL

Kokteyller 45 TL

X Beach

Tilkicik koyunda yer alan X Beach, Yalıkavak’ın en gözde plajı. DJ Performansı ve akşam başlayan happy hour partileriyle eğlenceli saatler yaşatıyor ve çok seviliyor.

Haberin Devamı

Giriş ücreti 150 TL

Menü başlangıç fiyatları 38-44 TL arası değişiyor

Ana yemek fiyatları ise 52 ve 84 TL arasında değişiyor

Hamburger 60 TL

Lahmacum 30 TL

Kuum Beach

Bodrum'da beşinci yılını kutlayan Kuum Bech bu sezon bir ilke imza atarak herkes fiyatlarını yükseltirken düşürmeyi tercih etti. 200 TL olan giriş ücretini 50 TL'ye düşüren Kuum Beach mönüsünde bulunan fiyatlarıda makul seviyeye çekti. Bu şekilde yükselen fiyatlara tepki gösteren mekan fiyat düşürürken kalitesinden ise ödün vermiyor. Happy hour partileri ise katılmaya değer.

Giriş ücreti 50 TL

Kokteyller 50 TL

Su 7 TL

Hamburger 42 TL

Pizza 30 TL

Salatalar 27-35 TL