Gazete Vatan Logo

Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama! 2 terörist etkisiz hale getirildi...

Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde patlama meydana geldi, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır" açıklaması yaptı. İçişleri Bakanı Soylu, İskenderun'daki patlamayla ilgili 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama! 2 terörist etkisiz hale getirildi...

Hatay'ın İskenderun ilçesi PAC Meydanı'nda saat 20.50 sıralarında bir patlama meydana geldi. Çevrede korku ve panik yaratan patlamada bazı ev ve işyerlerinin büyük çapta hasar meydana geldi. Olayla ilgili ilk açıklama Hatay Valisi Rahmi Doğan'dan geldi. Vali Doğan, patlamanın teröjr operasyonu sırasında meydana geldiğini kaydetti.
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU DUYURDU
İçişleri Bakanı Soylu, İskenderun'daki patlamayla ilgili 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

HATAY VALİSİ DOĞAN'DAN AÇIKLAMA
Hatay Valisi Rahmi Doğan, yaptığı açıklamada, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır." dedi.

DHA fotoğraflarını geçti! İşte Payas'tan İskenderun'a kaçan iki teröristler...