Gazete Vatan Logo

Hangi burç sekste daha iyi?

Cinsel yaşamınız burcuna göre hareketlendirmeye ne dersiniz? Cinsellik için gerekli olan ten uyumu siz ve partnerinizin birbiriniz iyi tanımasından kaynaklanıyor.

İştemerak edenler için burcunuza göre cinsel performansı artırmanın sırları:

KOÇ: Hızlı ve hedefe odaklı Koç burcu hemen sonuca ulaşmak ister ve buna izin vermeyen, oyuncu, çekici bir partnerle uzun zaman birlikte olabilir. Cinsel performansı doğuştan güçlü Koç insanı, hedefe odaklandığı anda kendini oyalayacak ve hızlı hareket etmesine engel olacak oyunlar ve oyuncaklar keşfederse uzun gecelerin unutulmaz kişisine dönüşebilir.

BOĞA: Şefkat ve güven duygusu ile yaşamdan keyif alma arzusu birleştiğinde ortaya Boğa burcunun cinsel performansı çıkar. Ve yıllar geçtikçe her iki tarafında performansında doğal bir azalma söz konusu olur. Peki, yeniden canlandırma için ne yapmak gerekir? Sıcak, yün, terlik, battaniye, harika bir yemek, şömine, yeterli miktarda içki Boğa burcu için yeterli olacaktır. Bu anahtar kelimeleri birleştirmek cinsel performansını arttırabilirsiniz. Ancak her hafta farklı estetik birleşimler yerine önce alışacağı ve sıkılana dek kullanacağı malzemeler yaratmalıdır.

İKİZLER: Cinsel performansı bu kadar değişken başka bir burç daha yoktur. Bu nedenle kendi beyin yapısını çok iyi tanımalıdır. Duygusal durumu beyninin seks bölümünü kontrol eder. Morali yüksek, içi rahat olduğu günlerde partneriyle buluşmalıdır. Entelektüel bilgilere yenilerinin eklenmesi heyecan verir. Sevgiliyle buluşma öncesi okuyacağı birkaç yeni cinsel araştırma duyularını harekete geçirmeye yeterde artar bile.

YENGEÇ: Acıma duygusu o kadar kuvvetlidir ki aşık olacağı kişinin dramatik geçmişinden son derece etkilenir. Bu durumda ona sunacağı en önemli şey kendisi ve bedenidir. Yengeç burcunun cinsel performansı sevgilisinin arzularına göre değişir. Başkalarına odaklı yaşadığı için sevgilisinin cinsel performansını arttıracak donanıma sahip olmak önceliği olmalıdır. Ve her sevişme öncesi küçük dramatik konuşmalar yapmak, birlikte sarılıp dakikalarca öyle kalmak cinsel duyularını kuvvetlendirecektir.

ASLAN: Beğenildiğini ve arzulandığını hissetmek bütün Aslan burçlarını heyecanlandırır. Partneri çok itici değilse, yeterince temiz ve bakımlıysa hiçbir zaman sorun çıkarmaz. Kendine aşık olduğu için sevişme öncesi aynada bir süre kendini izlemesi performansını arttıracaktır. İyi bir iş anlaşması, başarılı bir kariyer hayatı ve lüksüne yetecek kadar para kazanmak da cinsel performansını son derece olumlu etkiler.

BAŞAK: Onu tahrik edecek tek şey sabun kokusudur. Yanlış okumadınız. Temizlik kokusuyla ve hafif uçucu bir parfümle, saflığa yaklaştığını hissedere, mutlu olur, cinsel duyguları kabarır. Partnerinin eksiksiz bilgisine saygı duyuyorsa, güven geliştirmişse sorun çıkarmaz. Duyularını kuvvetlendirmek için "az sonra" modunda uzun süre kalabilir. Bunu bir oyun gibi kabul eder. Sevişme öncesi yapılan bilimsel konuşmalar cinsel performansını arttırır.

TERAZİ: Estetik, güzellik, zarafet, şıklık, nazikçe yumuşak dokunuşlar, romantik kaçamaklar, mum ışığında yenen yemekler her burcun hayali değildir. Çokları için sıkıcı olan bu geleneksel yöntemler Terazi burcunun cinsel performansını arttıran en vazgeçilmez argümanlardır. Sürekli balo havasında bir ortam da yaşamaktan asla sıkılmaz.

AKREP: Cinsel performansı karşısındakine ne vermek istediğine bağlıdır. Kontrol duygusu bu kadar güçlü bir başka burç daha yoktur. O nedenle partnerinin mutlu olmasını istiyorsa harika bir performans sergileyecek, yorulmayacak, duygusal derinliklerde sürüklenecek ve bu hipnoz halini partnerine de yaşatacaktır. Partnerinin acı çekmesini istiyorsa isteksiz ve aşağılayıcı bir tavırla davranacaktır. Bu tür duygusal iniş çıkışlar tek düzelikten uzaklaşmasını ve daha arzulu, daha etkileyici olabilmesini sağlar.

YAY: Özgür ve her zamankinin dışında ortamlar cinsel performansını arttırmasını sağlar. Doğa, deniz, egzotik ülke seyahatleri, heyecan veren tatil planları, felsefe konuşmaları cinsel performansını arttıran yan etkilerdir. Asıl arttıran etki egosunu güçlendiren yeterince güçlü ve asil bir partnerdir. Sportif bir görünüş, neşe, bilgi, iyi bir eğitim partnerinde aradığı azami özelliklerdir. Spor yaparak kendi performansını diri tutmayı başarır.

OĞLAK: Performansı en düşük burçlardan biridir çünkü strese yatkındır. Zor koşulların insanıdır. Koşullar onu aşka değil işe ve kariyere odaklar. Performansını arttırmak için çalışma zamanı kadar dinlence ve eğlence zamanları yaratmalıdır. Partnerini mutlu etme zorunluluğu cinsel performansını arttıracak en önemli tetikleyicidir. Kendisine koyacağı hedefler, partnerinin mutlu olduğunu belirtmesi, gerçekçi bir sevgi gösterisi cinsel performansını olumlu etkileyecektir.

KOVA: Entelektüel konular, uçuk fikirler, farklı ortamlar ve alışılmadık kişilerle yapılan sohbetler cinsel performansını uçurur. Duyduklarına ve gördüklerine kendisini ne kadar yabancı hissederse o kadar seksi olabilir. Tam bir macera insanıdır. İniş çıkış gösteren cinsel performansı sadece sıradanlaşan ilişkilerde düşer. Aklı fikri sevişmekte olmayan tek burçtur. Seksi önce düşüncesinde yaşaması gerekir. Her defasında farklı bir atmosferi farklı bir partnerle sevişmeye tercih eder.

BALIK: Fedakârlık hastalığı Balık burcunun cinsel performansının tetikleyicisidir. Anladığı, haline üzüldüğü eşini mutlu etme çabası onun performansını doruğa taşır. Başkada bir performans arttırıcıya ihtiyaç duymaz. Kalbi kırıldığında performansı düşer. Tekrar kalbini kazanmak oldukça kolaydır ancak eski haline döndürmek biraz zaman ister. Sevişme öncesi tartışmalar yerine hafif içkiler, yumuşak konuşmalar, anılarda küçük gezintiler çok deneyimli bir seks partnerinize dönüşmesini sağlayabilir.

Haberin Devamı

Kaynak: Sağlık ve yaşam dergisi

Haberin Devamı