Gazete Vatan Logo

Hangi burç ne yemeli

Astroloji yalnızca kişiliğimiz hakkında bilgi vermiyor. Burcunuza göre beslenerek de sağlıklı bir yaşam için tedbirler alabilirsiniz. İşte burcunuza en uygun gıdalar...

Hangi burç ne yemeli

Koç 21 Mart-20 Nisan

Koçlar için vazgeçilmez gıdalar yeşil sebzeler ile yumurta, soğan, fasulye, karnabahar, salatalık, zeytin, domates, kereviz sapı, limon, pırasa gibi gıdalardan her gün mutlaka 1 tanesinin tüketilmesi uygun olur. Baharatlarda köri, kişniş, tarçın kullanılabilir. Yeşil sebzeler ile meyvelerden asla vazgeçmemeleri ve lifli gıdalar yemeleri gerekir.

Boğa 21 Nisan-20 Mayıs

Boğalar, ıspanak, turp, pancar, kuşkonmaz, soğan, yaban mersini, tere, brokoli ve fındığı haftada 1 kez tüketmeliler. Daha bol sebze ve meyve tüketimi önerilir. Baharat olarak; köri, kişniş, tarçın seçilebilir. Kuruyemiş olarak fındık uygundur. Bu burçtaki kişilerin kalori hesabı yapmaları gerekir.

İkizler 21 Mayıs-21 Haziran

Süt ve süt ürünleri solunum sisteminde çok fazla salgıya neden olur. Bu nedenle nefes egzersizi önerilir. Uyku düzeni önemli olduğu için bergamot önerilir. Keten tohumu öksürük ve bronşite iyi gelir. Lavanta rahatlatır. Her gün bol meyve ve sebze alınması gerekir. Kereviz, havuç domates, kayısı, badem, marul ve erik özellikle önerilir.

Haberin Devamı

Yengeç 22 Haziran-22 Temmuz

Yengeç burcu mensupları vücutları su tutmaya meyillidir. Ödeme karşı yaban mersini önerilir. Bol balık yemeliler. Pancar, tere marul ve domates tüketmeliler.

Aslan 23 Temmuz-23 Ağustos

Aslan burcu mensupları yağlı gıdaları az tüketilmeli. Çavdar, ceviz, ayçekirdeği, süt yoğurt, pirinç ıspanak, elma, armut lahana, marul aslan burcuna faydalı olur.

Başak 24 Ağustos-23 Eylül

Başak burçları lahana, çay, zencefil, biber yeşil yapraklı sebzeler ve salatalık tüketmeli. Yüksek şeker içeren meyvelerden kaçınıp sık sık limonlu su içmeliler.

Terazi 24 Eylül-23 Ekim

Teraziler çabuk kilo aldıklarından dolayı sıkı diyet yapmaları önerilir. Çilek, pancar, ıspanak, domates, turp ve pancar tüketmeliler.

Akrep 24 Ekim-22 Kasım

Akrep burcu mensupları bakliyatlar ile meyve ve sebze tüketilmesi önerilir. Süt, peynir, yoğurt, mercimek, ceviz, elma, muz, ananas bu burçtan kişilere faydalıdır.

Yay 23 Kasım-21 Aralık

Yay burcu mensuplarının vücudunda fazla toksin birikir. Biber, patates, yulaf, yeşil yapraklı sebzeler, çilek, pirinç, kuşkonmaz ve yumurta yemeleri önerilir.

Haberin Devamı

Kova 21 Ocak-19 Şubat

Vücut su tutmaya ve şişkinliğe meyillidir. Ödeme karşı yaban mersini kullanılabilir. Kova burcuna mensup kişiler ıspanak, lahana, marul, salatalık , elma, avokado, muz ve portakal tüketmeleri önerilir. Ginseng, günlük zihinsel takviyeler için alınabilir.

Balık 20 Şubat-20 Mart

Balık burcu erkek ve kadınları düzenli olarak tam tahıllı gıdalar, yumurta, soğan, fasulye, armut, ıspanak, limon tüketmeliler. Vücut su tutmaya ve şişkinliğe meyillidir. Ödeme karşı yaban mersini kullanılabilir. Mide ve nefes şikayetleri için ararot ve çemenotu kullanılabilir. Bol yeşil sebze önerilir. Yoğurt ve kefir tüketmelidir.

Oğlak 21 Mart-20 Nisan

Oğlak burcu mensupları vücuttaki su tutmaya eğilimlidir buna karşı yaban mersini tüketmelidirler. Yumurta, limon, incir, lahana, kereviz, brokoli, bezelye, badem, tam tahıllı gıdalar faydalı olur. Her gün bol meyve ve sebze tüketilmeli. Bunlar içinde portakal, armut şeftali, domates, mısır, erik daha çok fayda gösterir.

Haberin Devamı