Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Yener'in kayınvalidesini görenler gözlerine inanamadı!

Hande Yener'in kayınvalidesini görenler gözlerine inanamadı!

Hande Yener ve Ümit Cem Şenol geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntüledi. Ama bu kez yalnız değillerdi. Yanlarında Hande Yener'in kayınvalidesi vardı. Ama Hande Yener'in kayınvalidesini görenler şoke oldu.

Hande Yener'in kayınvalidesini görenler gözlerine inanamadı!

Şarkıcı Hande Yener geçtiğimiz kasım ayında model sevgilisi Ümit Cem Şenol ile Hande Yener'in Cihangir'deki evinde düzenlenen gizli bir törenle nişanlanmış, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Çift nişan törenine birçok ünlü isim katılmış, daha sonra fotoğraflar sosyal medyada yayılmıştı. Çift aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Hande Yener ve Ümit Cem Şenol geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntüledi. Ama bu kez yalnız değillerdi. Yanlarında Hande Yener'in kayınvalidesi vardı. Ama Hande Yener'in kayınvalidesini görenler şoke oldu. Çünkü genç ve dinç görüntüsüyle Hande Yener'in akranı gibiydi.

Hande Yener, önceki gün nişanlısı Ümit Cem Şenol ve annesi Selma Şenol ile Nişantaşı'ndaydı. Hande Yener ve müstakbel kayınvalidesi bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

O sırada muhabirlerle karşılaşan ünlü şarkıcı, “Annemiz, lütfen birlikte çekin” dedi. İkili daha sonra Şenol’un yemek için onları beklediği restoran’a geçti.

Hande Yener, Selma Şenol’la çıktığı alışverişte 9 çanta, 3 çift de ayakkabı aldı.

Haberin Devamı

Hande Yener ve Selma Şenol'un samimiyeti dikkat çekti.

Hande Yener geçen günlerde nişanlısı Ümit Cem Şenol ile mutluluğu yakaladığını ve daha önce hiç böyle bir aşk yaşamadığını söylemişti.