Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Bermek'le ilgili şok iddia: Haberi vardı...

Hande Bermek'le ilgili şok iddia: Haberi vardı...

Seren Serengil, Hande Bermek'in açıklamalarının ardından: "Hande Hanım'ın baştan beri bu olayların hepsinden haberdar olduğunu düşünüyorum dedi."

Hande Bermek'le ilgili şok iddia: Haberi vardı...

Yaşadığı skandal ilişkiyle gündemde olan Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek’in açıklamaları sosyal medyada tepki topladı. Seren Serengil de Hande Bermek'in bu açıklamalarının ardından: "Hande Hanım'ın baştan beri bu olayların hepsinden haberdar olduğunu düşünüyorum dedi."

Murat Başoğlu'nun yeğeniyle yaşadığı iddia edilen skandal ilişki sonrası eski eşi Hande Bermek sessizliğini bozdu. Bermek, Posta gazetesine şunları söyledi: "Murat'ı sevdim, seviyorum, seveceğim... Bu olaydan olgunlaşarak çıkacak. Teknede çekilen o fotoğraflara inanmıyorum. Murat ile Burcu’nun cinsel ya da duygusal bir birlikteliği yok. Amca-yeğen ilişkisi bu... Murat’a güveniyorum, insanlar hata da yapabilir." Hande Bermek'in bu sözleri sosyal medyada tepki topladı. Seren Serengil de Duymayan Kalmasın'da, Hande Bermek'in bu açıklamalarının ardından: "Hande Hanım'ın baştan beri bu olayların hepsinden haberdar olduğunu düşünüyorum" dedi" Evliliğin sadece kağıt üstünde bittiğini savunan Serengil, "aynı evde kalıyorlarsa el ele tutuşmanın ötesinde de şeyler oluyordur" dedi.

Haberin Devamı