Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır?
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır? Genel olarak birçok farklı durum üzerinden bir yönü belirtmek amaçlı kullanılan işaret ok işareti olarak ifade edilmektedir. Bu durum sağ ve sol ile beraber aşağı ya da yukarı gibi işaretler üzerinden ele alınabilir. Aynı zamanda bu durum dünya çapında da aynı işareti ile beraber bilgisayarda kullanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
ABD'li pilottan valiye 'küfürlü' uçuş
ABD'li pilottan valiye 'küfürlü' uçuş Dünyayı etkisi altına alan corona virüs (Covid-19) salgınının en çok etkilediği ABD'de bir pilot, yaşadığı bölgede karantina süresini uzattığı için valiye, uçakla gökyüzüne İngilizce'de sık olarak kullanılan küfrün ilk iki harfi olan F.U. yazarak tepki gösterdi.
2.05.2020 Dünya
Başkanı ‘aptal’  yerine koydu
Başkanı ‘aptal’ yerine koydu Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen küçük bir çocuğun ‘kurbanı’ oldu...
9.04.2015 Dünya
Ekvador Devlet Başkanı ''Aptalla Beraberim'' tişörtü kurbanı oldu
Ekvador Devlet Başkanı ''Aptalla Beraberim'' tişörtü kurbanı oldu Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen genç bir destekleyicisinin giydiği “Aptalla Beraberim” tişörtünün kurbanı oldu.
9.04.2015 Dünya
Annesini dinledi, hakem oldu
Annesini dinledi, hakem oldu Tüm Türkiye nefesini tuttu, ekranlara kilitlendi...
18.08.2014 Futbol
Otellerde ‘kıble’ açılımı!
Otellerde ‘kıble’ açılımı! 20 bin İngilizce açıklamalı Kuran-ı Kerim
17.12.2012 Yaşam
Kanki tanıtıldı!
Kanki tanıtıldı! U20 Dünya Kupası'nın maskotu Kanki tanıtıldı
12.11.2012 Futbol
'Hayata Döndürmeyin' dövmesi
'Hayata Döndürmeyin' dövmesi 81 yaşındaki kadın yaptırdığı dövme ile vasiyetini böyle bildirdi
9.09.2011 Dünya
Haydarpaşa’yı korumak için planking yaptılar!
Haydarpaşa’yı korumak için planking yaptılar! Planking çılgınlığı Türkiye’yi de etkisi altına aldı
29.09.2021 Gündem
Engin Çeber'i döve döve öldürdüler!
Engin Çeber'i döve döve öldürdüler! Dava dosyasına, cezaevi kamerası tarafından kaydedilen bu görüntüler girdi
29.09.2021 Gündem
Tali Yol İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tali Yol Levhasının Anlamı Nedir, Nerelerde Olur?
Tali Yol İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tali Yol Levhasının Anlamı Nedir, Nerelerde Olur? Trafik düzeninin sağlanması, taşıt ve yayaların düzenli ulaşım sağlayabilmesi için kurallara ihtiyaç duyulmaktadır. Ana yoldan ayrılan ve daha küçük bir alanı kaplayan yola tali yol denilmektedir. 
6.02.2024 Yaşam
Alt Tire İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Alt Tire İşareti Nasıl Yapılır?
Alt Tire İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Alt Tire İşareti Nasıl Yapılır? Oldukça fazla sayıda anlamı ile beraber bilgisayar ortamında alt tire işareti çok fazla değerlendirilmektedir. Genelde rakamlarının arasında ya da harflerin arasında kullanarak değerlendirildiğini söylemek mümkündür. Özellikle resmi yazışmalar ya da resmi bazı noktalara giriş esnasında şifre olarak önemli yere sahiptir.
25.05.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülleri Töreni başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'deki törende önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan, 'Sanat teorilerinin çöktüğü, sanat ortamının değişime uğradığı, sanat hırsızlıklarının yüzlere vurulduğu bir çağda yaşıyoruz. Beklediğimiz o sanatçı muhalefetini sosyal medya hesabından savurduğu siyasi polemiklerle değil kanatlanıp uçurduğu sanatıyla gösterecektir' dedi.
30.12.2020 Siyaset
Canlı yayında infial yaratan görüntü!
Canlı yayında infial yaratan görüntü! ABD'de bir canlı yayın sırasında yapılan ırkçı hareket infial yarattı. Olay sonrası soruşturma başlatıldı.
16.12.2019 Dünya
Özal ile Gülen'in fotoğrafının sırrı ortaya çıktı
Özal ile Gülen'in fotoğrafının sırrı ortaya çıktı CNN Türk'te Hakan Çelik'in hazırlayıp sunduğu 'Hafta Sonu' programına konuk olan Ahmet Özal, Turgut Özal ile Fetullah Gülen'in hastanedeki odasında çekilen fotoğrafının çarpıcı hikayesini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Talisca, PFDK'ya sevk edilecek mi?
Talisca, PFDK'ya sevk edilecek mi? Zaman zaman gerginleşen Beşiktaş-Fenerbahçe maçının iki olay ismi Talisca ile Volkan Demirel'di. Futbol kamuoyu, Beşiktaşlı futbolcunun yaptığı hareket nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Peki şimdi ne olacak?
8.05.2017 Beşiktaş
Talisca Volkan'ı çıldırttı! Şok küfür...
Talisca Volkan'ı çıldırttı! Şok küfür... Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta, ortam bir hayli gerildi. Sarı-lacivertli ekibin kaptanı Volkan Demirel, Talisca'nın yaptığı el hareketi sonrası çılgına döndü.
7.05.2017 Fenerbahçe
Altan Tan hakkında 38,5 yıl hapis istemi
Altan Tan hakkında 38,5 yıl hapis istemi HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan hakkında 5 ayrı suçtan 38,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı
22.02.2017 Siyaset
Erdoğan: İslam aleminin başına musallat olan o örgütler...
Erdoğan: İslam aleminin başına musallat olan o örgütler... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Hazreti Mevlana'nın 742. Vuslat Yıl Dönümü Programı"na katıldı.
29.09.2021 Gündem
5 bin yıllık kalede Sultan Fatih'in gülleleri bulundu
5 bin yıllık kalede Sultan Fatih'in gülleleri bulundu Anadolu Selçuklu başkenti Konya'da birçok medeniyete beşiklik eden ve efsanelere konu olan 5 bin yıllık sur ile sarnıçların bulunduğu Takkeli Dağ'daki kalede Fatih Sultan Mehmet'in gülleleri gün yüzüne çıkarıldı.
13.04.2015 Yaşam
Rekor kırdı!  Reklamdı gerçek oldu
Rekor kırdı! Reklamdı gerçek oldu Diyarbakır'da PKK sempatizanı bir gösterici tarafından Türk Bayrağı'nın indirilmesi tüm yurtta protesto edildi.
29.09.2021 Gündem
'G.Saray şampiyonluğu garantilerse..'
'G.Saray şampiyonluğu garantilerse..' “G.Saray, Kadıköy’e matematiksel olarak şampiyon çıkarsa ben olsam gider 1 hafta ceza alırım, başka bir yerde oynarım. Bu F.Bahçe’ye ağır gelir.”
13.02.2013 Futbol
Harikayız, boşanmıyoruz
Harikayız, boşanmıyoruz 16 yaşındaki öğrencisiyle seks yapmakla suçlanan Türk öğretmenin karısı konuştu
4.06.2012 Dünya
'Karımı asla bırakmam!'
'Karımı asla bırakmam!' ABD'de 16 yaşındaki öğrencisiyle seks yapmakla suçlanan öğretmenin kocası konuştu...
4.06.2012 Dünya
MİT’in 1980 raporu: Sade vatandaş darbe istiyor
MİT’in 1980 raporu: Sade vatandaş darbe istiyor “Atatürkçü bir ordunun müdahalesi gereklidir” dediği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri