İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle çok sayıda vapur seferinin yapılamadığı bildirildi.
3.01.2023 Gündem
İptal olan uçuşlar! THY Pegasus 12-13 Mart uçuş iptalleri sorgulama ekranı: Uçak seferleri iptal mi, uçaklar kalkıyor mu? Uçuç bilgileri takip ekranı!
İptal olan uçuşlar! THY Pegasus 12-13 Mart uçuş iptalleri sorgulama ekranı: Uçak seferleri iptal mi, uçaklar kalkıyor mu? Uçuç bilgileri takip ekranı! Uçak seferleri iptal mi, uçaklar kalkıyor mu? sorularına yanıt aranmaya devam ediliyor. Türk Hava Yolları'nın (THY) ilave iptallerle birlikte bugün İstanbul Havalimanı'ndan 357, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise 50 olmak üzere toplam 407 seferi iptal edildi. Pegasus'tan yapılan açıklamada ise 10-11-12-13 Mart tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarda ücretsiz değişiklik ve iade yapılacağı belirtildi. THY Pegasus 12-13 Mart uçuş iptalleri sorgulama ekranı ile İptal olan uçuşlar neler? İşte Uçuç bilgileri takip ekranı…
12.03.2022 Gündem
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu?
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu? Uçuşlar iptal mi 25-26 Ocak, İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman açılacak? Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı uçak seferlerinin de iptal olmasına neden oldu. Yolculuğu olan binlerce vatandaş ise şimdi uçak seferleri hakkında aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, uçuşlar ne zaman başlayacak? 26 Ocak uçuşlar durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de uçuşlar iptal mi edildi?
25.01.2022 Gündem
Uçuşlar ne zamana kadar ertelendi? İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman başlayacak, uçuşlar başladı mı?
Uçuşlar ne zamana kadar ertelendi? İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman başlayacak, uçuşlar başladı mı? İstanbul Havalimanı uçuşlar başladı mı, uçuşlar ne zamana kadar ertelendi? İstanbul’da etkili olan şiddetli kar yağışına bağlı olarak seferler durdu, uçuşları iptal oldu. Yolcular İstanbul Havalimanı’ndaki havayolu şirketlerinin bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu. Şimdi ise vatandaşlar İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar ne zaman başlayacak? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, uçuşlar ne zaman başlayacak 2022?
25.01.2022 Gündem
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar! Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları uçak seferlerini de etkiledi. Pek çok ilde uçak seferleri, pisteki buzlanma ve yoğun kar nedeniyle iptal edildi. Özellikle İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı seferleri de etkiledi. Peki, İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? Sunexpress, THY, Pegasus uçuşları iptal etti mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
24.01.2022 Gündem
Seyahat edecekler dikkat! Uçak seferleriyle ilgili son dakika iptal kararı
Seyahat edecekler dikkat! Uçak seferleriyle ilgili son dakika iptal kararı Seyahat edecekler dikkat. Uçak seferleriyle ilgili son dakika gelişmesi. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş (HEAŞ), beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında yarın 06.00 ile 11.59 saatleri arasında yüzde 15 oranında azaltma yapılacağını duyurdu.
12.01.2022 Ekonomi
Sabiha Gökçen uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen iptal edilen uçuşlar belli mi?
Sabiha Gökçen uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen iptal edilen uçuşlar belli mi? İstanbul'da etkili olan yoğun sis, hava ulaşımını olumsuz yönde etkiledi. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar gerçekleştirilemiyor. Peki, Sabiha Gökçen uçuşlar iptal mi, seferler normale döndü mü?
6.11.2021 Gündem
Corona virüs salgını sonrası Atatürk Havalimanı'nda şaşırtan görüntü
Corona virüs salgını sonrası Atatürk Havalimanı'nda şaşırtan görüntü Corona virüs önlemleri kapsamında çok sayıda uçuş iptal edilince Atatürk Havalimanı apronu da uçaklarla doldu. Havadan çekilen görüntülerde virüsün öncesi ve sonrasındaki uçak yoğunluğu gözler önüne serildi.
2.04.2020 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda umre mesaisi!
İstanbul Havalimanı'nda umre mesaisi! İstanbul Havalimanı'nda umreden gelen yolcular sağlık taramasından geçirildi.
1.03.2020 Yaşam
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var?
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var? SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Çin’de ortaya çıkan ve birçok ülkeyi etkileyen koronavirüs salgınına karşı dünya alarmda. Gizemli hastalık olarak ortaya çıkan, coronavirüs bulaşan kişi sayısı 600’ü aşarken, virüsten ölen kişilerin sayısı ise 25’e ulaştı. Dün itibarıyla Hong Kong ve Makao Özel İdari Bölgelerinde 1'er kişide saptanan virüs, ABD, Japonya, Güney Kore'de 1'er, Tayland'da 3 kişide tespit edildi. İşte Korona Virüsü hakkında merak edilenler…
24.01.2020 Gündem
Sabiha Gökçen'de uçak pistten çıktı
Sabiha Gökçen'de uçak pistten çıktı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu uçağı pistten çıktı. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşların saat 20.00'ye kadar durdurulmasına karar verildi.
7.01.2020 Gündem
İstanbul Havalimanı'na taşınma 15 Aralık'ta başlıyor
İstanbul Havalimanı'na taşınma 15 Aralık'ta başlıyor 15 Aralık itibariyle Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na olan taşınma süreci kademeli bir şekilde başlayacak ve büyük taşınma ise 30-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
30.11.2018 Gündem
THY’nin 3. havalimanından ilk uçuş fiyatları belli oldu
THY’nin 3. havalimanından ilk uçuş fiyatları belli oldu Türk Hava Yolları (THY), 3.havalimanından Ankara, Antalya, İzmir’e 59, Ercan’a 179 TL'ye, Bakü’ye 99 dolara uçacak.
11.10.2018 Ekonomi
Almanya'da büyük kriz! Uçuşlar durdu
Almanya'da büyük kriz! Uçuşlar durdu Almanya’da elektrik kesintisi sebebi ile seferlerine ara veren Hamburg Havalimanın yarın sabah 06.00’ya kadar kapalı olacağı duyuruldu.
3.06.2018 Dünya
İstanbul patinaj çekti
İstanbul patinaj çekti Üç gündür yoğun kar yağışıyla boğuşan mega kentte ulaşımda büyük aksamalar yaşandı. İstanbullular gece geç saatlerine kadar yollarda kaldı. Kar yağışı yarından sonra bitiyor
18.02.2015 Yaşam
Ebola alarmı! 81 ile gönderildi
Ebola alarmı! 81 ile gönderildi Sağlık Bakanlığı’nın hazırladığı rehberde Ebola şüphesi taşıyanların gideceği 36 ilde 45 hastane belirlendi Sağlık Bakanlığı, Batı ve Orta Afrika kaynaklı ebola salgınına karşı “Ebola Vaka Yönetimi Rehberi” hazırlayarak 81 ile gönderdi...
29.09.2021 Gündem
90 sefer iptal oldu!
90 sefer iptal oldu! Kar yağışı sebebiyle uçuşlar durduruldu.
29.09.2021 Gündem
THY 12 milyon doları Beşşar Esad'a kaptırdı
THY 12 milyon doları Beşşar Esad'a kaptırdı Radikal Gazetesi'nden Deniz Zeyrek'in haberine göre, 305 personelini kapının önüne koyan THY ile Suriye'deki sıkıntılar bir skandalda kesişti...
29.09.2021 Gündem
İzmir 21 yıl sonra kar tuttu
İzmir 21 yıl sonra kar tuttu En son örtü bırakan kar yağışının 1991 yılında görüldüğü İzmir'de, 21 yıl aranın ardından etkili kar yağışı başladıİzmir'de, sabah saatlerinden itibaren kar yağışı başladı...
29.09.2021 Gündem
Avrupa kıpırdayamıyor
Avrupa kıpırdayamıyor Avrupa kıtasının neredeyse tamamını etkisi altına alan kar yağışı ve soğuklar etkisini sürdürüyor...
20.12.2010 Dünya
Sis İstanbul'u felç etti
Sis İstanbul'u felç etti Akşam saatlerinde aniden etkisini gösteren yoğun sis Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bazı uçuş seferlerini iptal olmasına sebep oldu...
29.09.2021 Gündem
Turizmi külbastı!
Turizmi külbastı! Alanya’dan Oslo’ya otobüsle dönmeyi göze alanlar var
20.04.2010 Ekonomi
İstanbul sisler bulvarı
İstanbul sisler bulvarı 43 uçak başka illere indi deniz ve kara trafiği aksadı
22.11.2009 Yaşam
Askerden kaçmak icin uçak kaçırdılar
Askerden kaçmak icin uçak kaçırdılar Tiran-İstanbul seferini yapan Türk Havayolları uçağı, asker kaçağı olduğu belirlenen iki Hıristiyan Türk eylemci tarafından kaçırıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri