İstanbul

İstanbul

Son dakika istanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 193.050 istanbul haberi bulunmuştur. Tüm istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havalar ısındı derken kış geri geliyor! Meteoroloji İstanbul için alarm verdi, yağmur ve dolu fena vuracak
Havalar ısındı derken kış geri geliyor! Meteoroloji İstanbul için alarm verdi, yağmur ve dolu fena vuracak Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Havalar ısındı, yaz geldi derken kış geri geliyor. Tüm Türkiye yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kuvvetli yağış İstanbul dahil onlarca kentte alarm seviyesine geçilmesine yol açtı. Sıcaklıklar hissedilir derece düşecek. Meteoroloji tarih ve saat vererek Ankara, İzmir ve İstanbul için kritik uyarılarda bulundu. İşte il il hava durumu ve son dakika haberinin detayları...
10.05.2024 Gündem
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi Gök gürültülü sağanaklar yağışlar geri dönüyor. Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu raporuna göre yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor. İstanbul Valiliği ise toz taşınımının pazar gününe kadar etkili olacağını belirtirken vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Prof. Dr. Orhan Şen de, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' açıklamasında bulundu.
9.05.2024 Gündem
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi 2021 yılında Siemens Healthineers Türkiye tarafından hayata geçirilen, ‘Algoritmalar ve Bitkiler’ adlı serginin ardından bu kez de ‘Algoritmalar ve Hayvanlar’ adlı sergi çevrimiçi ziyarete açıldı. Sergide hayvan sağlığında tıbbi görüntülemenin önemine dikkat çekmek için farklı türde hayvanların tanı amacıyla çekilmiş MR ve bilgisayarlı tomografi görüntüleri sanatsal bir yorumla yer alıyor.
9.05.2024 Vitrin
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu?
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu? 10 Mayıs okullar tatil mi, 10 Mayıs Cuma okul var mı yok mu? Eyüpsultan'daki özel okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski bir öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmesi tüm öğretmenleri harekete geçirdi. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan sosyal medya hesabından ''Tüm meslektaşlarımı ve öğretmen adaylarımızı destek olmaya davet ediyorum.'' mesajı verdi. Öğretmenlerin ve sendika üyelerinin 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemi yapacağı gündeme gelirken “Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs cuma günü grev mi var?” sorularının yanıtı gündem oldu. İşte 10 Mayıs okullar tatil mi 2024, sorusunun yanıtı…
9.05.2024 Yaşam
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre 8+1 koltuk kapasiteli araçlardan 4+1 koltuk kapasiteli taksiye dönüşmek isteyenlerin kuraları çekildi. 737 8+1 araç 4+1'e dönüşmesi için süre başladı.
9.05.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan kira davalarıyla ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan kira davalarıyla ilgili açıklama İstanbul'da düzenlenen Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu'nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira davalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Gündem
Süper Lig'de kritik hafta! Hakemler belli oldu
Süper Lig'de kritik hafta! Hakemler belli oldu Süper Lig'in 36'ncı haftasında 12 Mayıs Pazar günü oynanacak maçların hakemleri TFF tarafından açıklandı.
9.05.2024 Fenerbahçe
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı!
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı! Alanya'da Corendon Havayolları’na ait Köln-Alanya seferini yapan uçağın inişte ön tekeri patladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Köln- Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişi sırasında lastiği patlamış, ön dikmesi hasar almıştır. Pistte kalan uçaktaki 184 yolcu 6 mürettebattan oluşan toplam 190 kişinin tahliyesi tamamlanmıştır" dedi. Öte yandan geçtiğimiz gün yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kalmıştı, Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı.
9.05.2024 Gündem
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak Milli Eğitim Bakanlığı mülakatta sisteminde bir değişiklik yapacak. MEB, yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlamaya hazırlanıyor.
9.05.2024 Gündem
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil"
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil" Adana'da bazı öğretmenler, İstanbul'da özel bir lisede müdür olarak görev yapan İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amacıyla yarın iş bırakma eylemi yapacak.
9.05.2024 Adana
Galatasaray'a Mertens müjdesi! İşte sözleşme detayları
Galatasaray'a Mertens müjdesi! İşte sözleşme detayları Galatasaray'da son 2 sezonun yıldız ismi olan Dries Mertens, bir süredir sözleşme görüşmeleri için yönetimle görüşme halindeydi. Sarı-kırmızılı ekip, Belçikalı oyuncuyla anlaşma sağladı.
9.05.2024 Galatasaray
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Özel Final Akademi Anadolu Lisesi’nde önceki gün Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın (74) okuldan atılan 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K. tarafından öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
9.05.2024 Gündem
10 Mayıs Cuma günü grev nedeniyle okullar tatil mi? Cuma günü öğretmenler iş mi bırakıyor, okul var mı, 10 Mayıs öğretmenler grevde mi?
10 Mayıs Cuma günü grev nedeniyle okullar tatil mi? Cuma günü öğretmenler iş mi bırakıyor, okul var mı, 10 Mayıs öğretmenler grevde mi? İstanbul'da bir okul müdürünün öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülmesinin ardından eğitim camiasından tepkiler devam ediyor. Eğitimde şiddeti protesto etmek için bir araya gelen sendikalar, okullarda bulunan öğretmen üyeleriyle birlikte iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu. Bazı sendikalar Milli Eğitim Bakanlığı ve müdürlüklerine yürüyüş gerçekleştirirken, bazı sendikalar da TBMM önünde açıklama yapacak. Peki, 10 Mayıs cuma günü okullar tatil mi, öğretmenler arasında 10 Mayıs iş bırakma eylemi mi olacak? Cuma günü öğretmenler iş bırakıyor mu?
9.05.2024 Gündem
İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü? Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan hangi okulda görev yapıyordu?
İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü? Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan hangi okulda görev yapıyordu? İstanbul Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından silahlı saldırı sonrası öldürülen okul müdür İbrahim Oktugan son yolculuğuna uğurlandı. Ancak vatandaşlar, "İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
9.05.2024 Gündem
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. İlk maçı 3-2 kazanan Fırtına, İstanbul'da esti, gürledi! İlk yarısı golsüz sona eren maçta Bordo-Mavililer sahadan 4-0 gibi net bir galibiyetle ayrıldı ve finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu.
8.05.2024 Şampiy10
9 Mayıs ilk ders boş mu, öğretmenler iş bırakma eylemi mi yapacak? İbrahim Oktugan olayı ne?
9 Mayıs ilk ders boş mu, öğretmenler iş bırakma eylemi mi yapacak? İbrahim Oktugan olayı ne? Öğretmenlerin 9 Mayıs’ta ders işleyip işlemeyeceği merak ediliyor. İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencisi tarafından vurularak öldürülmesinin ardından Türk Eğitim-Sen üyesi eğitimciler iş bırakıyor.
8.05.2024 Gündem
Okul müdürü cinayetinde kan donduran detaylar: Aylardır plan yapıyormuş
Okul müdürü cinayetinde kan donduran detaylar: Aylardır plan yapıyormuş İstanbul Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren 17 yaşındaki Y.K., savcılık işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Olaya ilişkin detaylar ise Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Sevk yazısında cinayeti işleyen Y.K.'nın ulaştığı ruhi sükunete rağmen fiilini planladığı şekilde icra ettiği, böylece Y.K.’nın eğitimci Oktugan’ı silahla hayati vücut bölgesine hedef alarak 2 el ateş ettiği ve hayatını kaybetmesine neden olduğu belirtildi.
8.05.2024 Gündem
Ne altın, ne dolar, ne de mevduat hesabı... En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu
Ne altın, ne dolar, ne de mevduat hesabı... En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Uzun vadeli yatırım yapmak isteyenlerin tercihi altın olurken, kısa sürede yüksek kar sağlamak isteyenler dövizi tercih ediyor. Ancak en çok kazandıran yatırım aracı bu kez şaşırttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı.
8.05.2024 Ekonomi
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans “En Etkin 50 CFO” araştırması sonuçlandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleriyle bu yıl sıralanan listede, yöneticilerin yüzde 30’u kadın. Yüzde 60’ı yüksek lisans mezunu. Finansın Liderleri ödüllerini 22 Mayıs’ta “Re-Navigating In The Age Of AI” teması ile düzenlenecek ‘CFO Summit 2024’te alacak.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu'nda yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Operasyonda 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
8.05.2024 Magazin
Dünyanın farklı ülkelerinden Mühendis Kızlar 10-12 Mayıs’ta İstanbul'da buluşacak
Dünyanın farklı ülkelerinden Mühendis Kızlar 10-12 Mayıs’ta İstanbul'da buluşacak Limak Şirketler Grubu’nun, STEM alanlarında kadın istihdamını artırmayı amaçlayan ve ülke sınırlarını aşarak küresel bir sosyal etki hareketine dönüşen projesi Global Engineer Girls (GEG) 10-12 Mayıs tarihleri arasında Kosova, Kuzey Makedonya, Suudi Arabistan ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen mühendis kızları İstanbul’da ağırlayacak.
8.05.2024 Vitrin
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Pist uçuşa kapatılmıştır!
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Pist uçuşa kapatılmıştır! İstanbul Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü. Yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kaldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kaza ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu, "İstanbul Havalimanı 16R pisti geçici olarak saat 15.00'e kadar uçuşa kapatılmıştır" dedi.
8.05.2024 Vatan TV
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Pist uçuşa kapatılmıştır!
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Pist uçuşa kapatılmıştır! İstanbul Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü. Yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kaldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kaza ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu, "İstanbul Havalimanı 16R pisti geçici olarak saat 15.00'e kadar uçuşa kapatılmıştır" dedi.
8.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.