İsrail

İsrail

Son dakika israil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan israil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını israil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.541 israil haberi bulunmuştur. Tüm israil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024 Futbol
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken telefonda görüştü. Bakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'i Ankara'da kabul etti. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Yapıcı görüşme yaptık. Sorunları diyalogla çözeceğiz" dedi.
13.05.2024 Gündem
Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı: Dünyanın gözü önünde yeni bir çaresizlik seviyesi
Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı: Dünyanın gözü önünde yeni bir çaresizlik seviyesi Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA), Refah’tan kaçan Gazzelilerin Han Yunus’taki, halihazırda harap olmuş ve suyun bulunmadığı UNRWA okullarına geldiğini duyurdu.
13.05.2024 Vatan TV
Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı: Dünyanın gözü önünde yeni bir çaresizlik seviyesi
Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı: Dünyanın gözü önünde yeni bir çaresizlik seviyesi Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA), Refah’tan kaçan Gazzelilerin Han Yunus’taki, halihazırda harap olmuş ve suyun bulunmadığı UNRWA okullarına geldiğini duyurdu.
13.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasındaki gerçekleşen Kritik zirve için geri sayıma geçilirken komşu basını sayfalarını Ankara'daki zirveye ayırmış durumda. Ta Nea Türkçe 'Kazan - kazan' manşeti ile çıkarken Erdoğan'ın verdiği mesaj komşunun gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
12.05.2024 Gündem
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmesine tepki gösteren İsrailli diplomat için 'İsrail'in BM Büyükelçisinin, Filistin kararı sonrası kürsüde kağıt öğütücü makinesiyle BM Anlaşması'nı parçalaması İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir' dedi.
11.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili olarak "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır" açıklamasını yaptı.
11.05.2024 Gündem
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı anlattı. Sık sık konuşması kesilen Levent konuşmasında, "Biz AHBAP olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama çok fazla engelle karşılaştık. Başbakan Netenyahu'ya da bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" ifadelerini kullandı. Levent'in sözleri katılımcılar tarafından alkış aldı. Levent o anları CNN Türk canlı yayınında anlattı.
9.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile telefonda görüşme gerçekleşti.
9.05.2024 Gündem
Eurovision 2024 ne zaman, saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak, Eurovision 2024 nereden izlenir?
Eurovision 2024 ne zaman, saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak, Eurovision 2024 nereden izlenir? Dünya çapında büyük bir ilgiyle izlenen Eurovision 2024 İsveç Malmö şehrinde düzenleniyor. Bu sene yarı finalde 2003 yılında Türkiye'ye birincilik getiren Sertap Erener'de şampiyonluğu getiren şarkıyı seslendirecek. Peki, Eurovision 2024 ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Eurovision 2024 nereden izlenir?
7.05.2024 Gündem
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı Adana'da üniversite öğrencileri Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla Çukurova Üniversitesinde yürüyüş gerçekleştirdi.
7.05.2024 Adana
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası İsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024 Gündem
Adana'da Filistin'e destek için 'Farkındalık Çadırı'! 5 gün boyunca nöbet tutulacak
Adana'da Filistin'e destek için 'Farkındalık Çadırı'! 5 gün boyunca nöbet tutulacak Adana'da üniversite öğrencileri, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gerçekleştirilen çadırlı eylemlerden esinlenerek Çukurova Üniversitesi'nde Filistin-Gazze farkındalık çadırları kurdu. Kampüste yer alan çadır kampında öğrenciler 5 gün boyunca 'farkındalık nöbeti' tutacak.
7.05.2024 Adana
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
İsrail Savunma Kuvvetleri, Refah sınır kapısını ele geçirdi!
İsrail Savunma Kuvvetleri, Refah sınır kapısını ele geçirdi! Refah sınır kapısının Gazze tarafında kontrolü sağladığını duyuran İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF),“Pazar günü sınır bölgesinden Kerem Şalom sınır kapısına roket atılması sonucunda dört IDF askeri ölmüş, diğerleri de yaralanmıştı” dedi.
7.05.2024 Gündem
AP duyurdu! İsrail tankları Refah'a girdi
AP duyurdu! İsrail tankları Refah'a girdi AP, İsrail'in Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden saatler sonra Refah'ta askeri operasyona başladığını dünyaya duyurdu. IDF'den konu ile ilgili açıklama gelirken ülke basını bölgeden ilk kareleri yayınladı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye ile görüşmesine ilişkin, "Hamas’ın ara buluculardan aldığı ateşkes önerisini onaylamasını değerlendirdik. Hamas’ın Türkiye’nin telkinleri ile verdiği kararı olumlu bulduğumuzu ifade ettiğim görüşmede, İsrail’in de kalıcı ateşkes için adım atması gerektiğini vurguladık. Batılı ülkeler başta olmak üzere tüm tarafları ateşkes için İsrail’e gereken baskıyı yapmaya çağırıyorum" dedi.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Hamas ateşkes teklifini kabul etti
Hamas ateşkes teklifini kabul etti Hamas’a ait resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar’ın sunduğu ateşkes anlaşması önerisinin kabul edildiği belirtildi. İsrail tarafından ise ateşkes anlaşması henüz resmi olarak onaylanmadı.
6.05.2024 Dünya
YÖK Başkanı Özvar, Avrupa'ya alınmayan Filistin kökenli rektörle görüştü!
YÖK Başkanı Özvar, Avrupa'ya alınmayan Filistin kökenli rektörle görüştü! Konferansa katılmak için gittiği Fransa'ya alınmayan Filistin asıllı Glasgow Üniversitesi Rektörü Dr. Ghassan Abu Sitta isimli rektörle görüşen Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Türkiye'nin tarih boyunca mağdur ve mazlumlara destek verdiğini belirtti.
6.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsrail ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.