Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’ Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
30.04.2024 Yaşam
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
29.04.2024 Gündem
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır'
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır' Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş 'prim' iddialarını açıklık getirdi ve "Futbol değil de para konuşuyorsan bir şey bekliyorsun demektir" ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Futbol
MEB rapor hazırladı! HES koduyla takip
MEB rapor hazırladı! HES koduyla takip Teknik donanımı eksik öğretmen ve öğrenciler için, “EBA Destek Noktaları” oluşturuldu. MEB öğretmenlerin sağlık durumları konusunda detaylı rapor hazırladı. Okulla ilgili herkesin HES kodlarıyla takibi sağlanacak, risk durumunda bildirim yapılacak.
25.08.2020 Eğitim
Süper Lig'i bitirmek için ilginç öneri!
Süper Lig'i bitirmek için ilginç öneri! Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Corona virüsü sebebiyle ara verilen ve ne zaman başlayacağı belli olmayan liglerin bitişiyle ilgili ilginç bir öneri sundu.
30.03.2020 Sivas Spor
Arda Turan: Arda Turan daha bitmedi, 4-5 yıl daha oynarım
Arda Turan: Arda Turan daha bitmedi, 4-5 yıl daha oynarım Türk futbol tarihinin en başarılı oyuncularından olan ve birçok kupa kazanan milli oyuncu Arda Turan, devre arasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşmesinden gelecek hedeflerine, Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'dan ailesine kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
11.03.2020 Futbol
Fuat Oktay: Türkiye hesap vermez hesap sorar
Fuat Oktay: Türkiye hesap vermez hesap sorar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay "Uluslararası arenada, Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda, hesap vermez, hesap sorarız" açıklamasında bulundu.
17.12.2019 Gündem
Bakan Bekir Pakdemirli duyurdu: İnanılmaz talep geldi!
Bakan Bekir Pakdemirli duyurdu: İnanılmaz talep geldi! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Geleceğe nefes benim projem değil, milletin projesidir. Milletçe el ele 81 ilde 7'den 70'e herkes 11 Kasım'da saat 11.11'de fidanlarımızı dikmeye başlayacağız. Bu konuda ciddi bir farkındalık oluşsun istiyorduk. Zaten ciddi bir farkındalık toplumumuzda ve vatandaşımızda varmış. Bundan dolayı da çok memnun oldu. Bu da bize çok büyük bir cesaret verdi bundan sonraki projeler için. İnşallah bundan sonraki projelere daha güzel projelere milletimizle el ele atma konusunda gayretimiz ve çabamız olacak. Milletimizin teveccühü de çok motive etti" dedi.
7.11.2019 Ekonomi
Cep telefonu kullanıcıları soğuk havalara dikkat
Cep telefonu kullanıcıları soğuk havalara dikkat Hayatımızın bir parçası haline gelen cep telefonlarının bataryaları soğuk havalar nedeniyle erken bitebilirken, çalışan ve sürekli dışarıda olanlar içinse bu durum büyük bir sorun haline geliyor.
24.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Eda Akkaya: Herkesin aşık olacağı bir rol istiyorum
Eda Akkaya: Herkesin aşık olacağı bir rol istiyorum Eda Akkaya oyunculuktaki iddiasını bu kez mutfağa taşıyor ve “Oyunculukta olduğu gibi mutfakta da çok iyiyim” diyor.
11.08.2018 Arşiv
"Kadınlar için kolay lokmayım iki göz süzen ayartır beni"
"Kadınlar için kolay lokmayım iki göz süzen ayartır beni" Teoman bu kez albüm değil, kitap çıkardı. Adı ‘Fasa Fiso’. Okurken hafif ama bittikten sonra ağırlaşıyor. Tıpkı şarkılarındaki gibi hayatı, aşkı ve cinselliği sorguluyor. Diyor ki: Bir kadın için beni kandırmak her zaman çocuk oyuncağıydı. İki göz süzen ayartır beni. Ama şimdi bu duygumu dizginlemeye çalışıyorum.
16.04.2018 Magazin
Dilmen'den Kocaman açıklaması! Aziz Yıldırım...
Dilmen'den Kocaman açıklaması! Aziz Yıldırım... Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında gündemle ilgili açıklamalar yaptı.
8.11.2017 Futbol
Televizyonda olmayı sevdim
Televizyonda olmayı sevdim Kariyerinde sunuculukla yükselişe geçen Gizem Hatipoğlu, bu kez Sağlık Zamanı programıyla kamera karşısına geçiyor. İleride bir moda programı yapmak istediğini söyleyen Hatipoğlu iş hayatını, evliliğini ve spor tutkusunu anlattı...
10.03.2017 Arşiv
Aşkın 6 zamanı
Aşkın 6 zamanı Aşkı hepimiz hayata bakışımızla doğru orantılı yaşıyoruz. Ama yaşımız pek çok şeyi değiştiriyor. 20 ile 70 yaş kadınları aşkı anlattı...
25.02.2017 Arşiv
Adil Gür: Yüzde 60 "evet" çıkar
Adil Gür: Yüzde 60 "evet" çıkar 1 Kasım seçimlerini en doğru tahmin eden isim A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil Gür, referandum ile ilgili tahminleri açıkladı
29.09.2021 Gündem
Biber gazına alternatif soğan gazı yaptılar!
Biber gazına alternatif soğan gazı yaptılar! Amasya’da üniversite öğrencileri tarafından biber gazına alternatif olarak geliştirilen soğan gazı büyük ilgi gördü. Öğrenciler soğan gazını ilk olarak Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Metin Orbay’ın üzerinde denedi
13.05.2016 Yaşam
Şenol Güneş'ten çapıcı açıklamalar!
Şenol Güneş'ten çapıcı açıklamalar! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, NTV Spor'a yaptığı açıklamalarda transfer gündemlerindeki oyuncuları açıkladı.
13.07.2015 Beşiktaş
Marjinal değil 'deli kız' desinler
Marjinal değil 'deli kız' desinler Gerçek aşkı hiç yaşamamış. Türk erkeğinden uzak duruyor, bir Amerikalı genç kız gibi ilişkisini sürdürdüğü bir sevgilisi var. Kazandığı paraların çoğunu psikologlara veriyor. Gonca Vuslateri Seninle Dergisi’ne içini döktü
30.04.2015 Magazin
'Biliç adamın dibi'
'Biliç adamın dibi' Beşiktaş’ın enerji deposu Veli Kavlak, Şampiy10’a konuştu, hocasına övgüler yağdırdı:
12.10.2014 Beşiktaş
Kılıçdaroğlu sert çıktı!
Kılıçdaroğlu sert çıktı! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP tabanının kurultayda verdiği mesajları, yeni parti yönetimini ve bundan sonraki hedeflerini Cumhuriyet'ten Utku Çakırözer'e anlattı İŞTE O RÖPORTAJ - Dönüp baktığınızda bu kurultaydan akıllarda kalan nedir? Demokratik bir kurultay olması...
29.09.2021 Gündem
‘İşimi şansa bırakmam’
‘İşimi şansa bırakmam’ Yağmur Tanrısevsin, ‘Güneşi Beklerken’ dizisinde canlandırdığı Melis karakteriyle bizleri etkilemeyi ve geniş bir kitle edinmeyi başardı...
7.08.2014 Magazin
Rehinelerle ilgili flaş gelişme!
Rehinelerle ilgili flaş gelişme! Musul'da Türkleri rehin alan terör örgütü IŞİD ile temas kuruldu rehineler serbest kalabilir.
29.09.2021 Gündem
Mansur Yavaş açıklaması!
Mansur Yavaş açıklaması! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yalova konusunda çok ciddi baskılar vardı ama belediye başkan adayımız gerçekten toplumun her kesimi kucaklıyordu...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan ters köşe yapabilir çünkü...
Erdoğan ters köşe yapabilir çünkü... Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi, Başbakan Erdoğan'ın ailesi sıcak bakmadığı için Köşk adaylığından vazgeçebileceğini iddia etti.
29.09.2021 Gündem