Gazete Vatan Logo

Günlük burç yorumları ve tavsiyeler- 10 Mart 2016

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyeleri okumadan güne başlamayın. Burcunuz bugün size neler öneriyor? İşte 10 Mart 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumları ve tavsiyeler- 10 Mart 2016

KOÇ

Bugün iradenizi güçlü tutmanız önemli olacak. Bazı konularda diğer insanlara da örnek olacak netlikte bir duruşunuzun olması gerekiyor. Kurallara uyulmasını istiyorsanız önce sizin uyum göstermeniz, örnek olmanız gerekiyor.

BOĞA

Bugün öne atılacağınız ve göz önünde olma değil de daha geride durup atılım planlarını yapma zamanı. Daha sonra görücüye çıkaracağınız bir işe odaklanmak ve detaylandırmalar üzerinde çalışmak için elverişli olabilir.

İKİZLER

Özel ilişkilerinizde, sosyal ortamlarda edindiğiniz dostluklarda, kalıcı ve sağlamlık hissi verenlerine ihtiyacınız var. Bunu yakaladığınız birileri varsa kıymetini bilin. Bugün bu ilişkileriniz özen göstermenizi bekliyor.

BU HAFTA SİZİ NELER BEKLİYOR?

YENGEÇ

Bugün işiniz herşeyin önüne geçecek. Aldığınız sorumluluklar size başka bir şeylerle uğraşma imkanı tanımıyor. Bazı şeylerin tamamlanması, başarıya ulaşması için herkesten fazla çalışmanız ve olayı sahiplenmeniz gerekecek.

ASLAN

Bugün satış, pazarlama ve ikna becerilerinizi kullanarak yapacağınız nitelikteki işlerde her zamankinden daha net ve çözüm odaklı bir yaklaşımınız olacak. Uzun vadeli sözleşmeler ve anlaşmalar adına emek sarf edebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Maddi paylaşımlarınızı yönetmek ve düzenlemek konusunda daha fazla inisiyatif almalısınız. Kimin ne kadar ödeme yapacağı ya da kazanca ne şekilde ortak olacağı ile ilgili organizasyonda sizin bakış açınız mutlaka yer almalı.

TERAZİ

Bugün uyum ve iş birliği adına bazı tavizler vermeniz ve diğer tarafın yapması gereken işlerin sorumluluğunu da almanız gerekebilir. Eşinizi ve birlikteliği ciddiye aldığınızı gösterin. Buna hizmet edecek konuşmalar olabilir.

AKREP

Zor olan işleri kolaylaştırma, planları işe yarar hale getirme, çabaları işe yarar hale ve somut nitelikteki kazançlara dönüştürme açısından elverişli bir gün olabilir. Planlı hareket edebilmek başarıyı da beraberinde getirecek.

YAY

Bugün bazı konuları gereğinden fazla ciddiye alan insanlarla bir arada olma ihtimaliniz var. Size göre eğlenceli olması gereken şeyleri eziyet haline getirecek detaylar öne sürülebilir. Sizden de benzeri bir ciddiyet beklenecek.

Haberin Devamı

OĞLAK

Ailesel olayları çok fazla dışarıya çıkarmamaya gayret edin. Bazı şeyleri içinizde çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Sorun içeriden geliyorsa çarede içeride yer alıyor olacak. Yeter ki bakmayı bilin ve çözüme odaklanın.

KOVA

Bugün bilgi alış verişleri ve eğitim temalı işlerde her zamankinden daha tatminkar şeyler elde etme ihtimaliniz var. Bazı sosyal ortamlardan da bu tarz konularda sizin için önemli ve kalıcılık veren fırsatlar çıkabilir.

BALIK

Bugün elinizdekinin kıymetini bilen ve korumaya yönelik hareket eden yaklaşımlar sizin için geliştirici olacak. Maddi açıdan destekleyici olabilir bu etkiler. Hep yakınınızda yer alan kişilerin de değerini bilme zamanı.