Almanlar Afrin’e bir baksın!

ABD ve birçok ülkede olduğu gibi PKK terör örgütü Almanya’da da gösteriler yapıyor.

Özellikle Türkiye’nin Afrin’den PKK’yı temizlemek için başlattığı harekattan sonra bu gösterileri arttırdılar.

Geçen hafta sonu PKK yandaşlarının Almanya’nın Köln ve diğer şehirlerinde yaptığı gösteriler Almanları bile canından bezdirdi.

En fazla alışverişin yapıldığı Cumartesi günü, gösteri nedeniyle alışverişin yüzde 25 azaldığı, her 4 müşteriden birinin PKK gösterisi nedeniyle alışverişe çıkmadığı bildirildi.

Esnaf ve vatandaşlar “ekonomilerinin zarar görmesini” tartışıyormuş.

Alışveriş yapılmadığı için PKK’ya kızan Almanlar, PKK terörü nedeniyle onlarca yıldır Türkiye’deki can kayıplarını, verdiğimiz gencecik şehitleri, şehirlerimizin yakılıp yıkılmasını, savaş meydanı gibi kazılan hendekleri hiç görmüyorlardı.

Merkel bizi aldattı

Ankara’da 35 kişinin hayatını kaybettiği ve PKK’nın üstlendiği kanlı saldırıdan ve diğer saldırılardan sonra Almanya taziyede bulunuyor, sık sık da “Türkiye’ye gitmelerinin tehlikeli olacağı” konusunda vatandaşlarını uyarıyordu.

Haberin Devamı

Bununla birlikte Almanya Başbakanı Merkel milyonlarca Suriyeli mülteci almış olan Türkiye’yi “daha da fazla alması, üstelik kaçak göçle Avrupa’ya geçen her mülteciyi de durdurması” için vaatlerde bulunmak üzere sık sık Türkiye’ye gelmekten çekinmedi.

Bunun karşılığında Merkel’in öncülüğüyle AB “3 milyar avro” verecekti.

Türkiye’ye bu mali desteğin yanında “AB’yle tam üyelik müzakereleri hızlandırılacak”tı.

Hatta bir ara, AB’ye almaya yanaşmadıkları Türklere “Avrupa’da serbest dolaşım hakkı” vereceklerini bile söylediler.

Sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan “Suriyeli mültecilere 30 milyar dolar harcadık, AB verdiği sözü tutmadı, sadece 800 milyon avro vermekle yetindi” dedi.

Merkel ve AB bize açıkça yalan söylemiş, 4 milyon mülteciyi barındırmamızı sağladığı gibi “sınırlarını mültecilerden koruma” görevini de Türkiye’ye vermişti.

PKK’ya en çok yardım…

Almanya “PKK’yı terör örgütü tanıyoruz” demesine rağmen her zaman PKK’yı en çok destekleyen ülke olmuştur.

Haberin Devamı

Başta Berlin olmak üzere Almanya’da yüzlerce PKK derneği faaliyettedir ve Alman istihbarat Servisi gibi polisi de PKK derneklerine tam destek vermektedir.

2017 Ekim’inde Alman Polisi’nin resmi sosyal medya hesabından “PKK için görevdeyiz. Öcalan’a özgürlük, Kürdistan’a barış” mesajı yazdığı biliniyor.

Suriye iç savaşından ve IŞİD’in Suriye’de ortaya çıkışından sonra “IŞİD’le mücadele” diyerek ABD ile birlikte PKK’ya askeri destek ve silah desteği veren, onun Türkiye-Suriye sınırı boyunca kentleri almasını sağlayan ülkelerin de başında Almanya var.

Şimdi kalkmış “PKK gösterisi nedeniyle ‘ekonomimiz’ hafta sonunda zarar gördü” diye sızlanıyorlar.

Biz ülkemizde şehitler verirken, Fırat Kalkanı’nda şehitler verirken, şimdi Afrin’de şehitler verirken, askerlerimiz yaralanırken sesiniz niye hiç çıkmadı demek lazım.

Batı ülkelerinin iki yüzlülüğü dayanılır gibi değil!

DİĞER YENİ YAZILAR