Gazete Vatan Logo

Güne keyifle başlayın eğlenceye doyun

Sıcak yaz gününde evde yapılacak bir kutlamaya razı değilseniz, babanızı yanınıza alın ve güne lezzetli bir başlangıç yapın. Günü bir akşam yemeği ile noktalamanın yanı sıra, babanızla çıkacağınız tatil güzel bir hediye olacaktır

Güne keyifle başlayın eğlenceye doyun

En tatlı kahvaltı

Beyaz Fırın, Babalar Günü için, zengin ve doğal muhteşem bir kahvaltı sunuyor. Hediyesini çikolatadan yana kullanmak isteyenler içinse, kalpli “Amore” Chez Nathalie marka special çikolatalardan bir kutu hazırladı.

Yazın tadı İstiklal Palas Terrace’da çıkar

İstiklal Palas Terrace, sizlere unutulmaz günbatımları yaşatıyor. Yenilikçi menüsü, iddialı kokteylleri ve DJ performansları ile dikkat çekiyor. 17 Haziran Cumartesi akşam Aksak, Kerem Tekinalp ve Blotto Dj setinin başında olacak.

Sakıp Sabancı Müzesi kapılarını ücretsiz açıyor

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), Babalar Günü’nde herkese ücretsiz. Bu özel günde ziyaretçilerine keyifli bir deneyim yaşatmaya hazırlanan SSM, 13.00 -15.00 arasında graffiti sanatçısı Tunç (Turbo) Dindaş yönetiminde bir atölye çalışmasına ev sahipliği yapacak. Çocuklar babalarıyla müzenin bahçesinde graffitiyle tanışacak, kendi duvar yazılarını yazacaklar.

Nesilden nesile lezzetin adresi “İskender” İstanbul Nişantaşı’nda

Bursa’nın önde gelen markalarından, İskender Efendi’nin fikriyle doğan “İskender” benzersiz lezzet ve 150 yıllık hikayesini, yeni adresiyle İstanbul Nişantaşı’na taşıyor. İskenderoğlu Ailesi’nin 2. nesli Cevat İskenderoğlu’nun yıllarca biriktirdiği nadir, el işi antika tabak koleksiyonu da adeta birer sanat eseri Nişantaşı’nda açılan yeni şubenin duvarlarında incelikle sergileniyor.

Haberin Devamı

Dominos’tan sizlere yaraşır sürpriz

Babalar Gününde hem lezzeti hem görüntüsüyle gönülleri çalacak bir hediye arayanlar için nefis çözüm yine Domino’s Pizza’dan geliyor. Üstelik Domino’s Pizza’nın klasikleşmiş Kalp Pizzası şimdi fırsatlarla daha da çekici. Bu yıl Babalar Gününde iki Kalp Pizza sipariş edenler tanesine yalnızca 14 TL ödüyor.

Ailece keyifli vakit geçirin

Babanıza Babalar Günü‘nde Dalyan Club’te çok özel bir gün yaşatabilirsiniz. Babalar Günü‘ne özel bol çeşitli serpme köy kahvaltısı ile sevdiklerinizle bu özel günün tadını çıkarın. İçerisinde yer alan havuz, restoran, kır bahçesi, kids club, pilates stüdyosu, spor etkinliklikleri ve bol yeşil alanı ile Babalar Günü‘nde tüm gün ailecek keyifle vakit geçirebileceğiniz Dalyan Club sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Babanız ekolojik Spa’da yenilensin

Antalya Belek’de denize sıfır konumda muhteşem bir doğa manzarası ile cennetin kapılarını aralayan Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Spa merkezinde, yüzde 100 organik ürünlerle doğal bakım, 35 farklı masaj terapisi babanıza verilebilecek en güzel hediye olacaktır. Babanız terapilerini huzur ve güven içinde deneyip kendini keyifle dinlendirebilir.

En hızlı siz olun

LEGOLAND® Discovery Center İstanbul, Babalar Günü’nde nefes kesen bir otomobil yarışına sahne olacak. Babalar ve çocukları kendi otomobillerini tasarlayıp yarışa katılacak. En hızlı aracı tasarlayan baba ve çocuğa LEGOLAND® Discovery Centre’dan ‘Süper Yıllık Üyelik erilecek.

Tatilin tadını çıkarın

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Spa’da doğa turlarının yanı sıra, Kids Carnaval’da babanızı da çocukluğuna döndürebilirsiniz. Bu karnavalda sabun, cupcake, kukla yapımı gibi eğlenceli aktivitelerin gerçekleştirileceği atölyelerde babanızla tatilin tadını çıkarın.

Haberin Devamı

Ödülünüz 100 bilet

VIALAND, Babalar Günü’nü özel bir etkinlikle kutluyor. Eğlence merkezinde saat 16.00-18.00 arasında gerçekleştirilecek “En Baba Oyunlar” etkinliğinde kazanan babalara 100 adet ücretsiz giriş biletin ödül olarak verilecek. “En Baba Oyunlar” etkinliği kaçırmayın.

Onların bileti Cinemo’dan

Türkiye’nin en genç sineması Cinemo, babalar gününde ilk sinema biletinizi ısmarlayan babalarımızı unutmadı. 17-18 Haziran tarihlerinde babasıyla Cinemo’ya gelen tüm sinemaseverlerin babasının bileti Cinemo’dan.