Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 7 Temmuz Cuma

TV8’in 7 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı erken Günaydın doktor isimli yaşam programı ile başlıyor ve gün boyunca da birbirinden renkli ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise bir sinema filmi TV8 ekranlarında olacak. TV8’nin 7 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 7 Temmuz Cuma

TV8’nin 7 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Günaydın Doktor isimli sağlık ve yaşam programı ile başlıyor. Günaydın Doktor programında birbirinden değerli ve uzman konuklar günlük yaşantımıza ve hastalıklarımıza dair ipuçlarını paylaşıyor ve sağlıklı yaşam ile ilgili bilgileri bizlere aktarıyor. Günaydın Doktor programından hemen sonra ise Oynat Bakalım isimli video paylaşma programı yayınlanacak. Bu programda gülmek ve kahkaha atmak garanti! Her komik videonun yayınlanması ile birlikte gülmekten yerinizde duramayacaksınız!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00’da çocukların ve bebeklerin en sevdiği çizgi filmlerden olan Maşa ile Koca Ayı TV8 ekranlarında başlayacak. Maşa ile Koca Ayı çizgi dizisinden hemen sonra ise Güldür Güldür isimli güldürü ve kahkaha programının tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Bu programda birbirinden eğlenceli ve komik skeçlerle birlikte gülmekten duramayacaksınız. Ali Sunal’ın sunumu ile daha da komik hal alan programın her bölümünde farklı bir konu işlenmesi dikkate alınıyor.

Haberin Devamı

11.15’te ise TV8 ekranlarında Güle Güle Oturun programı yayınlanacak. Güle Güle Oturun programının her bölümde bir ailenin evi seçiliyor ve yeniden düzenleniyor. Ardından ise Yaşamdan Hikayeler isimli program canlı olarak ekranlara gelecek. Gerçek hayattan alınmış olan olaylar anlatılacak ve yapılan yanlışlar düzeltilecek. Programda ünlüler çıkıp hayatlarından geçenleri birer birer anlatıyor.

16.15’te Gerçeğin Peşinde isimli program canlı olarak TV8 ekranlarında yayınlanacak. Saklanmış olan gerçekler bu program sayesinde gün yüzüne çıkarılacak ve aileler belki de uzun süreden beri kaybolan evlatlarına kavuşacak.

Bugünün akşam kuşağında ise bir sinema filmi yer alıyor. Gece boyunca da farklı sinema filmleri ile TV8 yayın akışı devam edecek.