Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 30 Haziran Cuma

TV8’in 30 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Günaydın doktor isimli yaşam programı ile başlıyor ve gün boyunca da birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Düğün Dernek 2: Sünnet isimli yerli sinema filmi TV8 ekranlarında olacak. TV8’in 30 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 30 Haziran Cuma

TV8’in 30 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Günaydın Doktor isimli yaşam ve sağlık programı ile başlıyor. Bu programda birbirinden değerli ve uzman konuklar günlük yaşantımıza ve hastalıklarımıza dair ipuçlarını paylaşıyor ve sağlıklı yaşam ile ilgili bilgileri bizlere aktarıyor. Ardından ise Oynat Bakalım isimli video paylaşma programı yayınlanacak. Bu programda gülmek garanti! Her komik videonun yayınlanması ile birlikte kahkahadan yerinizde duramayacaksınız!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00’da çocukların en sevdiği çizgi filmlerden olan Maşa ile Koca Ayı TV8 ekranlarında olacak. Ardından ise Güldür Güldür isimli güldürü programının eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Bu programda birbirinden eğlenceli ve komik skeçlerle birlikte gülmekten duramayacaksınız. Ali Sunal’ın sunumu ile daha da komik hal alan programın her bölümünde farklı bir konu işleniyor.

11.15’te ise Güle Güle Oturun programı yayınlanacak. Bu programda her bölümde bir kişinin evi seçiliyor ve yeniden düzenleniyor. Ardından ise Yaşamdan Hikayeler isimli program canlı olarak ekranlara gelecek. Gerçek hayattan alınmış olan olaylar anlatılacak ve yanlışlar düzeltilecek. Programda ünlüler çıkıp hayatlarından geçenleri anlatacak.

Haberin Devamı

16.15’te Gerçeğin Peşinde isimli program canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Saklanmış olan gerçekler bu program sayesinde gün yüzüne çıkarılacak ve aileler belki de kaybolan evlatlarına kavuşacak. Bugünün akşam kuşağında ise Düğün Dernek 2: Sünnet isimli sinema filmi yer alıyor. İlk filminin devamı niteliğinde olan filmde yine kahkahalar havada uçuşacak! Ekip bu sefer İsmail’in torunu olan Matias’ın sünneti için toplanıyor. Fakat ortada bir sorun bulunmaktadır: Matias’ın Letonyalı olan ailesi bu sünnete karşıdır. Ekipse bu sünnettin gizli olması için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklardır.