Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sayısı Sorgulama Ve SGK Prim Sorgulama Hizmeti

SSK gün sayısı sorgulama yaparak kaç gün çalıştığınızı ve ne kadar SGK priminizin olduğunu öğrenebilirsiniz. SSK gün sorgulama detaylarını ve SGK prim sorgulama adımlarını sizlerle paylaşıyoruz.

SGK sigortalı olan vatandaşların sigortaları hakkında bilgi almasını sağlamak amacıyla SGK tarafından online platformlar oluşturularak ücretsiz bir şekildeSGK prim sorgulama hizmeti sunulmaya başlanmıştır. Busayede isteyen tüm vatandaşlar online olarak yapacakları sorgulamalar ile sigortaları ile ilgili tüm detaylara ulaşabilmesi mümkündür. Online olarak SSK gün sayısı sorgulama işlemlerini yapabilmeniz için E-SGM hizmet ekranından ya da E Devlet portalından yararlanmanız gerekmektedir.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E Devlet kapısı üzerinden sorgulama yapmak isteyen vatandaşların ilk olarak portala üye girişi yapması gerekmektedir. Aksi halde devlet kapısı üzerinden SSK gün sorgulama yapılması mümkün olmayacaktır. E Devlet üyeliği olmayan vatandaşların ise E-SGM hizmet ekranından yararlanması çok daha kolay olacaktır. E Devlet kapısında olduğu gibi E-SGM hizmet ekranında herhangi bir üyelik gerekmemektedir. Böylece kişisel bilgilerinizi giriş ekranına girerek kolayca sorgulama ekranına ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Prim bilgilerinizi öğrenmek ve kaç gün çalıştığınızı öğrenmek için SSK hizmet dökümünüzü almanız gerekmektedir. Hizmet dökümü üzerinden tüm sigorta bilgileriniz yayınlandığı için sadece SGK prim bilgileri için değil, diğer sigorta bilgileriniz için de yine hizmet dökümünüzden yararlanabilirsiniz. E-SGM üzerinden hizmet dökümü almak için giriş yaptıktan sonra menü üzerinden hizmet bağlantısına tıklamanızgerekmektedir. Tıkladıktan sonra hizmet dökümünüz sistem tarafından yayınlanacaktır. Açılan sayfa üzerinden hizmet dökümünüz sayesinde tüm sigorta bilgilerinizeulaşabilirsiniz. Toplam prim ve toplam kazanç yazan bölümden kaç gün çalıştığınızı ve çalıştığınız süreler boyunca ne kadar para kazandığınızı görebilirsiniz.

Prim ve kazanç bilgilerinin yanında sigortanız üzerinden işe ne zaman giriş ve çıkış yaptığınız gibi detaylar için de bilgi almanız mümkündür. Sigortanızın ilk açıldığı tarihten itibaren tüm bilgilerin eklendiği SSK hizmet dökümünüz bu konuda sizlere gerekli bilgilerisağlayacaktır. Sigortası olan tüm vatandaşlar SSK gün sayısı sorgulama ile tüm hizmetlerden yararlanabilir, sigortasını takip edebilir.

Haberin Devamı