Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Ekim Cumartesi

28 Ekim Cumartesi günü Show TV, sabah 06:45’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı programıyla ekranlara bol kahkahalı bir giriş yapıyor. Tekrar bölümüyle başlayan program üstelik yetişkinlerin de gözdesi. Hafta sonunuza çocuklarınızla birlikte güzel bir başlangıç yapmak istiyorsanız sabah 06:45’de Show TV ekranlarınızda olun. Akşam kuşağında ise saat 20:00’de “Yeni Gelin” adlı dizi ile hareketleniyor. Ailece cumartesi akşamınızı daha eğlenceli geçirmek istiyorsanız sevilen dizinin bu yeni bölümü kaçırmayın… Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Ekim Cumartesi

Sabah 06:45’de eğlence dolu program “Güldüy Güldüy Show Çocuk” yayında yerini alıyor. Hemen ardından 08:30’de “Kendine İyi Bak” adlı renkli program ekranlarda dikkati çekiyor. Yaşama dair temasıyla başlayan programda sağlık, diyet ve yemek gibi pek çok farklı alanda konuya değiniliyor. Birbirinden değerli uzman konukların katılımıyla gerçekleşecek olan programdan yine sağlıklı yaşama dair farklı tüyolar öğrenebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da canlı canlı yayına başlayan “Cumartesi Sürprizi” ekranlarınızda olacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmelere en ince ayrıntılarıyla gün yüzüne çıkıyor. 13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı eğlenceli program ekranlarınızın karşısında yerini alıyor. Diyar diyar gezerek lezzet dolu yöresel yemekleri ekranları karşısındaki seyircilerine tanıtan program ile keyifli dakikalar geçirebilir ve diğer yandan da farklı yöreleri görebilme şansı elde edebilirsiniz.

14:00’da “Yüz Yüze” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor. Polisiye bir olayı ele alan sevilen dizi hafta sonunuzu daha renkli ve eğlenceli kılacak. 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence programının yeni bölümü ekranlarınıza yansıyor. Miniklerin birbirinden komik cevapları ile hem yarışmacılar hem de seyirci tutkunları kahkahalı anlar geçirebilecek.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Haber” dünya gündemini meşgul eden en sıcak gelişmeleri ve olayları ile seyircilerini bilgilendirecek. Hemen ardından 20:00’da başlayan “Yeni Gelin” adlı dizi ile akşam kuşağı başlıyor. Konakta gelişen komedi dolu sahnelerle keyifli bir geceye hazır olun! 23:45’de “Çukur” adlı dizi tekrar bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Ekranlarınızın karşısındayken Çukur mahallesinde geçen çete olayları nedeniyle birbirinden farklı maceralara şahit olabileceksiniz. 02:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı 03:45’de de “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrarı yayın akışında yerini alacak.