Gazete Vatan Logo

Seyit Subaşı öldü mü? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldü, katili kim?

Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı öldü mü, neden öldü, katili kim? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı AVM'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Beşiktaş taraftarlarını derinden sarsan olayın detayları ise merak konusu oldu. Peki, Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldürüldü, katili kim, yakalandı mı?

Seyit Subaşı öldü mü? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldü, katili kim?

Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Söz konusu gelişmenin ardından Seyit Subaşı'nın kim olduğu, neden öldüğü, kim tarafından öldürüldüğü, katilinin kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Seyit Subaşı kimdir, neden öldürüldü? Seyit Subaşı’nın katili yakalandı mı, katil kim?

Seyit Subaşı öldü mü, neden öldü?

Beşiktaş tribünlerinin sevilen ismi Seyit Subaşı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayata gözlerini yumdu.

İstanbul Bayrampaşa'da silahlı saldırıya uğrayan Seyit Subaşı apar topar hastaneye kaldırıldı. Saldırıda ağır yaralanan Subaşı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Subaşı, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Beşiktaş amigosu Seyit Subaşının katili kim, neden öldürdü, ifadesinde ne dedi?

Katil zanlısı Mustafa Y. (33) saldırıdan kısa süre sonra elindeki tabancayla olay yeri yakınlarında polis ekiplerince gözaltına alındı.

Beşiktaş amigosu Seyit Subaşının katil zanlısı ilk ifadesinde Beşiktaş-Karagümrük maçında Subaşı ile tartıştıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel "Şahıs ilk ifadesinde, Beşiktaş taraftarı olduğunu, Beşiktaş-Karagümrük maçında Beşiktaş amigosu olan Seyit Subaşı ile tartıştıklarını, maç sonrası Maçka Parkı'nda şahsın silahla kendisine bir el ateş ettiğini fakat isabet ettiremediğini, bugün de AVM önünde bu şahısla karşılaştığını ve kendisine silahla ateş ettiğini beyan etti." diye konuştu.

Seyit Subaşı kimdir?

43 yaşında olan Seyit Subaşı'ndan gelen acı haber Beşiktaş camiasını üzdü. Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezindeki kafede silahlı saldırıya uğrayan Seyit Subaşı kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu. Beşiktaş amigosu olan Seyit Subaşı'nın ölümü siyah beyazlı taraftarları derinden sarstı.