Gazete Vatan Logo

Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu hafta (6 Ocak akşam) var mı? 6 Ocak Kanal D yayın akışı…

Sadakatsiz dizisi yeni bölüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sadakatsiz bugün var mı? sorusu soruluyordu. Kanal D yayın akışında Sadakatsiz'in tekrarının yayınlanacağını görenler "Sadakatsiz neden yayınlanmıyor? Bugün Sadakatsiz neden yok?" sorusunu araştırıyor. Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? İşte Sadakatsiz yeni bölüm ile ilgili merak edilenler...

Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu hafta (6 Ocak akşam) var mı? 6 Ocak Kanal D yayın akışı…

Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz her bölümü heyecanla bekleniyor. Her hafta izleyici karşısına çarşamba akşamları çıkan Sadakatsiz bugün Kanal D'nin yayın akışında yer almıyor. Peki, Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz bugün neden yok? Sadakatsiz ile ilgili merak edilenler...

SADAKATSİZ 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm yayın tarihi araştırılıyor. Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bu akşam Sadakatsiz tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin son bölümünün finaline Derin’in Volkan’ın sakladığı ikinci cep telefonunu bulması damga vurmuştu.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü 13 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Dizi bir hafta yayına ara verecek. Çarşamba akşamı ise tekrar bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Sadakatsiz 30 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde son zamanlarda Volkan'ın tuhaf davranışları ve sürekli bir bahaneyle Asya'nın yanına gitmesi, Derin'in dikkatini çekiyor. Bir süre sonra kafasında kurmaya başlayan Derin, içten içe huzursuz oluyor. Bu durumu fark eden Gönül, Volkan'ın peşine adamını takıyor ve takip ettiriyor. Volkan'ı takip eden kişi an be an Derin'e bilgi geçiyor. Ancak Volkan'ın ofiste bir telefonu daha olduğunu duyan Derin için ise film şimdi başlıyor. Volkan'ın ofisine giden ve eşyalarını karıştıran Derin, telefonu buluyor. Bir anda aklına Asya'nın yaşadıkları geliyor ve aynılarını yaşayacağını düşünüyor. Telefona bakan Derin, gördüklerinden sonra ise şok geçiriyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI

13.00 Gelinim Mutfakta
15.45 Yatıya Misafirim Var
19.00 Kanal D Haber
20.00 Sadakatsiz 'Dizi' (Tekrar)
22.45 San Andreas Fayı 'Yabancı Film'
01.00 San Andreas Fayı 'Yabancı Film' (Tekrar)
03.00 Gelinim Mutfakta (Tekrar)
05.00 Küçük Ağa 'Dizi' (Tekrar)

Haberin Devamı