Gazete Vatan Logo

O Ses Türkiye'de Acun Ilıcalı kimin sevgilisini açıkladı?

O Ses Türkiye yeni sezonu 9. bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde yine kahkahalar eksik olmayacak. Hadise ile Murat Boz'un arasında geçen bir diyalog güldürürken, Acun Ilıcalı kimin sevgilisini açıklayacak. Hepsi ve daha fazlası O Ses Türkiye 'nin bu akşamki bölümüyle TV 8'de.

O Ses Türkiye'de Acun Ilıcalı kimin sevgilisini açıkladı?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yeni bölümüyle bu akşam TV 8'de olacak. İzlenme rekorları kıran O Ses Türkiye yarışması birbirinden güzel sesleri yine izleyicileri ile buluşturacak. O Ses Türkiye'nin yeni bölümünü bu akşam saat 20:00'da TV 8'de olacak.

Her bölümünde birbirinden güzel sesleri bir araya getiren O Ses Türkiye yarışması akşam da yine bomba gibi geliyor. Şarkılarla mest olacağınız gibi juri üyeleri arasındaki komik konuşmalarla da kahkahalara boğulacaksınız.


Murat Boz, Hadise, Sibel Can ve Gökhan-Hakan Özoğuz'un jüriliğini üstlendiği, Acun Ilıcalı'nın keyifli sunumu ile ekranlara gelen O Ses Türkiye yeni bölümü ile yine iddialı. Türkiye'nin en sevilen ve en çok izlenen yarışmalarından O Ses Türkiye bu akşam 9. bölümü ile sevenleriyle buluşacak.